Overslaan en naar de inhoud gaan
Learning Management System

Stel de ontwikkeling van medewerkers centraal

Met een Learning Management System (LMS) bevorder je kwaliteit en deskundigheid op de werkvloer. Daarbij voorziet een LMS in een overzichtelijke en efficiënte administratie op het gebied van leren en ontwikkelen.

Aan de slag met een Learning Management System

Op basis van randvoorwaarden die belangrijk zijn voor de organisatie leg en monitor je met het volledige leer- en ontwikkelplatform de (leer)behoefte en het talent van jouw medewerkers vast.

Een overzichtelijkere en efficiëntere administratie

Met het Learning Management System registreer en monitor je eenvoudig de opleidingen en ontwikkelingen van de medewerkers.

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers gaat omhoog

Talentontwikkeling en duurzame inzetbaarheid gaan hand in hand. Met het Learning Management System van IJK kies je voor software die helpt bij het inzetten én ontwikkelen van talent van medewerkers.

Uitgebreid en gepersonaliseerd

Het platform richten we volledig op basis van jouw wensen in. Het concept rondom dit leer-en ontwikkelplatform bestaat uit de volgende aspecten:

 • Visie
  Jouw visie op leren en ontwikkelen vormt de basis en bepaalt de uitgangspunten van het platform.
 • Leren
  Via het platform is het mogelijk diverse leervormen adaptief aan te bieden, denk aan e-learning, social learning, blended learning, leren op de werkplek of performance support.
 • Ontwikkelen
  Met het platform geef je invulling aan competentiemanagement en loopbaanontwikkeling en is er een duidelijke inzage in de doorgroeimogelijkheden.
 • Managen
  Je ziet real-time de leer- en ontwikkelresultaten van de medewerker. Omslachtige en tijdrovende administratieve processen behoren tot het verleden.
 • Koppelen
  Natuurlijk hebben we een standaard AFAS-koppeling, maar voor een integraal leerklimaat koppelen we ook met andere systemen.
 • Portfolio
  En de medewerker? Die heeft altijd en overal inzage in haar persoonlijke portfolio waarin de voortgang van haar leerontwikkeling is terug te vinden. Denk aan een training, praktijkopdracht, beoordeling of de ontwikkeling van een deskundigheid of competentie.

Waarom aan de slag met dit platform?

 • Eén integraal platform dat alles rondom leren en ontwikkelen bundelt.
 • De medewerker wordt intrinsiek gemotiveerd en heeft zelf de verantwoordelijkheid voor de leer- en ontwikkelbeweging.
 • Door de diverse managementrapportages heb je altijd inzicht in alle leer- en ontwikkelvorderingen van de medewerkers.
 • De leer- en ontwikkelbeweging van de medewerker is eenvoudig te volgen. Je vergoot de deskundigheid en kwaliteit van jouw medewerkers.

Vraag een vrijblijvende demo aan

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.