Overslaan en naar de inhoud gaan
Learning Management System

Stel de ontwikkeling van medewerkers centraal

Een Learning Management System (LMS) bevordert de kwaliteit en deskundigheid binnen de organisatie. Met een LMS beschik je over een centrale leer- en ontwikkeloplossing voor medewerkers.

Maak processen rondom leren en ontwikkelen overzichtelijk en efficiënt

Met een LMS richt je de gehele opleidingsadministratie efficiënt in. Medewerkers worden ondersteunt in hun leerbehoefte en hebben via een persoonlijke omgeving toegang tot het actuele cursusaanbod van de organisatie.

Interactieve leer- en werkvormen

Doordat er een breed scala aan interactieve leer- en werkvormen kan worden aangeboden waaronder e-learning, blended learning, social learning, gamification en pre- & onboarding, worden meerdere leerstijlen aangesproken. Zo ontstaat er een optimaal leerklimaat binnen de organisatie waarin het samen werken en leren centraal staat.

Uitgebreide rapportagemogelijkheden

Via rapportages hebben organisatie, manager en medewerker inzicht in competentieniveau's en ontwikkeling. Op zowel medewerker- als teamniveau. Via een persoonlijke omgeving zien medewerkers welke trainingen of cursussen verplicht zijn gesteld. De manager kan aanvragen eenvoudig goedkeuren en actief sturen op competenties via competentieprofielen.

Een leerplatform op maat

Het LMS richten we volledig op basis van de wensen van de organisatie in. De organisatievisie op leren en ontwikkelen vormt de basis en bepaalt de uitgangspunten. Ook de look&feel kan worden aangepast zodat deze in lijn is met de organisatie huisstijl.

Onze oplossing geeft invulling aan competentiemanagement en loopbaanontwikkeling van medewerkers. De leer- en ontwikkelresultaten kunnen real-time worden gevolgd waardoor omslachtige en tijdrovende administratieve processen tot het verleden behoren. Vanzelfsprekend bieden wij een koppeling met AFAS, maar voor een integraal leerklimaat koppelen we ook met andere systemen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je zelf ervaren hoe je met een LMS kennisontwikkeling naar een hoger niveau tilt? Wij demonstreren graag de mogelijkheden en beantwoorden alle vragen over het bevorderen van deskundigheid en het vereenvoudigen van de opleidingsadministratie.

Vraag een vrijblijvende demo aan

5 voordelen van een Learning Management System:

  1. Je beschikt over één integraal platform dat alles rondom leren en ontwikkelen in de organisatie bundelt.
  2. Medewerkers worden intrinsiek gemotiveerd en hebben zelf de verantwoordelijkheid voor hun leer- en ontwikkelbewegingen.
  3. Talentontwikkeling en duurzame inzetbaarheid gaan hand in hand. Met een LMS kies je voor een tool die helpt bij het inzetten én ontwikkelen van talenten van medewerkers.
  4. Met de uitgebreide managementrapportages heb je altijd actueel inzicht in de leer- en ontwikkelvorderingen.
  5. Wij bieden een aantrekkelijk geprijsd en toekomstgericht leerplatform dat eenvoudig meegroeit met de (leer)ambities van de organisatie. Daarbij is onze oplossing zeer flexibel doordat deze content onafhankelijk is (geen vaste content leverancier).

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.