Overslaan en naar de inhoud gaan
Learning Management System

Stel de ontwikkeling van uw medewerkers centraal

Met het Learning Management System (LMS) bevordert u niet alleen de kwaliteit en deskundigheid op de werkvloer. Ook uw administratie wordt overzichtelijker en efficiënter.

Aan de slag met het Learning Management System

Met het Learning Management System (LMS) bevordert u niet alleen de kwaliteit en deskundigheid op de werkvloer. Ook uw administratie wordt overzichtelijker en efficiënter.

Een overzichtelijkere en efficiëntere administratie

Met het Learning Management System registreert en monitort u eenvoudig de opleidingen en ontwikkelingen van de medewerkers.

Duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers gaat omhoog

Talentontwikkeling en duurzame inzetbaarheid gaan hand in hand. Met het Learning Management System van IJK kiest u voor software om talenten bij medewerkers in te zetten én te ontwikkelen.

Uitgebreid en gepersonaliseerd

Het platform richten we volledig op basis van uw wensen in.

Het concept rondom dit leer-en ontwikkelplatform bestaat uit de volgende aspecten:

 • Visie
  Uw visie op leren en ontwikkelen vormt de basis en bepaalt de uitgangspunten van het platform.
 • Leren
  Via het platform is het mogelijk diverse leervormen adaptief aan te bieden, denk aan e-learning, social learning, blended learning, leren op de werkplek of performance support.
 • Ontwikkelen
  Met het platform kan er invulling gegeven worden aan competentiemanagement, loopbaanontwikkeling en er is een duidelijke inzage in de doorgroeimogelijkheden.
 • Managen
  U heeft real-time inzage in de leer- en ontwikkelresultaten van de medewerker. En omslachtige en tijdrovende administratieve processen behoren tot het verleden.
 • Koppelen
  Natuurlijk hebben we een standaard AFAS-koppeling, maar voor een integraal leerklimaat koppelen we ook met andere systemen.
 • Portfolio
  En de medewerker? Die heeft altijd en overal inzage in haar persoonlijke portfolio. Hierin wordt de voortgang van haar leerontwikkeling geregistreerd. Denk aan een training, praktijkopdracht, beoordeling of de ontwikkeling van een deskundigheid of competentie.

Waarom aan de slag met dit platform?

 • Eén integraal platform dat alles rondom leren en ontwikkelen bundelt.
 • De medewerker wordt intrinsiek gemotiveerd en heeft zelf de verantwoordelijkheid voor de leer- en ontwikkelbeweging.
 • Door de diverse managementrapportages heeft u altijd inzicht in alle leer- en ontwikkelvorderingen van de medewerkers.
 • Volg de leer- en ontwikkelbeweging van de medewerker. En vergoot de deskundigheid en kwaliteit.

Vraag een vrijblijvende demo aan

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met u in gesprek over het efficiënter en overzichtelijker maken van uw processen. Dit doen we met procesoptimalisatie, HR-analytics, personeelsplanning, salaris en arbeidsvoorwaarden of de gesprekkencyclus. Zo brengen we uw organisatie verder.