Overslaan en naar de inhoud gaan
AFAS Recruitmentkoppeling

Het aannemen van kandidaten efficiënt geregeld

Met de AFAS Recruitmentkoppeling wordt het indiensttreding- en of inhuurproces een stuk eenvoudiger.

Processen geautomatiseerd

Maakt uw organisatie gebruik van AFAS en heeft u een apart recruitmentsysteem? Mist u de integratie tussen deze systemen bij het aannemen of inhuren van een nieuwe of bestaande medewerker? De recruitmentkoppeling zorgt voor het aanmaken van een nieuwe medewerker in AFAS en het overnemen van data.

Eenvoudige registratie

Met de AFAS Recruitmentkoppeling bent u in staat om met minimale handelingen nieuwe medewerkers te registreren in AFAS. Dat scheelt een hoop tijd, is minder foutgevoelig en er ontstaat meer ruimte om te focussen op het daadwerkelijke recruitmentproces.

Bekijk de video

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u ervaren hoe u met de AFAS Recruitmentkoppeling de processen vereenvoudigt? Wij tonen graag in een vrijblijvende demonstratie de mogelijkheden en beantwoorden uw vragen.

 

Vraag een vrijblijvende demo aan

Waarom de AFAS Recruitmentkoppeling gebruiken?

  • U hoeft maar één keer de gegevens van de sollicitant in te voeren. 
  • De nieuwe medewerker wordt automatisch aangemaakt in AFAS.
  • Het is minder foutgevoelig.
  • De koppeling sluit aan op uw eigen (in te richten) workflows in AFAS.
  • ESS proof (Employee Self Service): de sollicitant kan zelf gegevens controleren, aanvullen en bijlagen toevoegen zoals een kopie ID of VOG-verklaring.
  • MSS proof: leidinggevende/PSA ontvangt automatisch een taak en wordt in de AFAS-workflow meegenomen om het indiensttredingsproces verder af te ronden.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met u in gesprek over het efficiënter en overzichtelijker maken van uw processen. Dit doen we met procesoptimalisatie, HR-analytics, personeelsplanning, salaris en arbeidsvoorwaarden of de gesprekkencyclus. Zo brengen we uw organisatie verder.