Terug

Whitepaper 'Het beste personeelshandboek voor de zorg: zo maak je het'

Zorg jij goed voor je medewerkers? Het duidelijk en begrijpelijk informeren over hun arbeidsvoorwaarden is niet alleen belangrijk, het is zelfs een hygiënefactor. Als je medewerkers op de hoogte zijn van wat wel en niet kan binnen de organisatie en waar ze recht op hebben, draagt dat bij aan de binding met de organisatie. Een proactieve werkwijze hierin zorgt er daarnaast voor dat je als organisatie kosten bespaart. In dit whitepaper geven we je tips over hoe je een eenvoudig en begrijpelijk personeelshandboek schrijft, speciaal voor Gehandicaptenzorg- en VVT-organisaties.

Vraag het whitepaper kosteloos aan

In dit whitepaper nemen we je op een praktische manier mee in het opstellen van het perfecte personeelshandboek. Dit whitepaper geeft jou:

  • 12 tips voor het opstellen en onderhouden van het perfecte personeelshandboek;
  • een inkijkje in het succes van Vitalis WoonZorg Groep;
  • antwoord op de vraag welke regelingen jouw organisatie nog mist.

HRM kennisplatform RAP

Dit whitepaper is een uitgave van RAP. RAP geeft het antwoord op al jouw HR-vragen. We houden je onder andere op de hoogte van wijzigingen in de CAO, het belangrijkste HR nieuws in jouw sector, we delen relevante jurisprudentie en helpen je ook direct met de doorvertaling binnen jullie organisatie. Lees meer over RAP.

* verplicht veld

Ja, ik ontvang graag deze publicatie

Vul onderstaand formulier in om 'Het beste personeelshandboek voor de zorg' aan te vragen.