AFAS BIG-register koppeling

Automatiseer BIG- en RGS-registraties

De BIG-register koppeling automatiseert de controles van BIG- en RGS-registraties voor zorgorganisaties die gebruikmaken van AFAS. Hiermee voorkom je dat medewerkers met ongeldige registraties werken. Je bespaart kostbare tijd en ontvangt actieve triggers bij bijzonderheden. Zo blijft de kwaliteit en veiligheid van de zorg gewaarborgd, zonder dat je honderden zorgverleners handmatig hoeft te controleren. Op deze manier houd jij tijd over. Tijd om die dingen te doen die er toe doen!

Meer over HubBI of stel een vraag aan Tim

Tim
Specialist AFAS koppelingen

Automatische controle, triggers en flexibele workflows

De koppeling met het BIG-register controleert iedere nacht automatisch de registraties in het BIG-register. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat jouw zorgverleners werken met geldige BIG- en RGS-registraties. Zodra er bijzonderheden worden gedetecteerd, zoals een verlopen registratie, beperkingen of maatregelen, start automatisch een workflow. Deze geeft je actieve triggers, zodat je direct kunt handelen. De workflow is flexibel in te richten, zodat je per bijzonderheid de juiste stappen kunt nemen om de situatie aan te pakken.

BIG controle automatiseren? HubBI hubt het voor je!

Als virtuele AFAS-assistent helpt HubBI je om jouw werk sneller en gemakkelijker te maken. Daar waar handmatige processen geautomatiseerd kunnen worden, helpt HubBI je direct met slimme hubs. Zo ook voor controle van BIG- of RGS-registraties. Hoe HubBI dat doet? HubBI haalt gegevens uit AFAS, bewerkt ze en stuurt ze weer terug. Achter de schermen regelt HubBI dit met complexe automatiseringsacties in een mum van tijd voor jou.

Deze en alle andere hubs vind je op www.hubbi.nl

Efficiënt en nauwkeurig

De BIG-register koppeling biedt een efficiënte en nauwkeurige oplossing voor de controle van BIG- en RGS-registraties binnen jouw zorgorganisatie. De voordelen van deze koppeling op een rij:

  • Je voorkomt dat medewerkers met ongeldige registraties werken, wat van cruciaal belang is voor de kwaliteit van zorg.
  • Je bespaart kostbare tijd, doordat de controles automatisch worden uitgevoerd.
  • Je ontvangt actieve triggers bij bijzonderheden, zodat je snel kunt reageren.
  • Flexibele inrichting van workflows, waardoor je per bijzonderheid de juiste acties kunt ondernemen.

Veelgestelde vragen

Met de BIG-register koppeling voorkom je dat medewerkers met ongeldige registraties werken, bespaar je tijd door automatische controles en ontvang je actieve triggers bij bijzonderheden. Hierdoor verbetert de kwaliteit en veiligheid van de zorg, terwijl het tijdrovende en foutgevoelige handmatige controleproces wordt geëlimineerd.

De workflow kan worden aangepast aan de specifieke bijzonderheden, zodat je de juiste stappen kunt nemen om de situatie aan te pakken. Dit biedt flexibiliteit en maatwerk bij het opvolgen van bijzonderheden in de registraties.

Het implementeren van de BIG-register koppeling doet IJK voor je. We hebben hier minder dan een dag voor nodig.

De IJK BIG-register koppeling is gebouwd op het HubBI platform. HubBI is dé AFAS automation tool die ervoor zorgt dat handmatige handelingen in en om AFAS worden gereduceerd.

Heb je een vraag aan Tim en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.