Overslaan en naar de inhoud gaan
AFAS Verlofberekening

Registreer eenvoudig zwangerschaps- en ouderschapsverlof in AFAS

Speciaal voor het primair onderwijs (PO). Stroomlijn en borgt het verlofproces en maak een einde aan foutgevoelige, losse Excel-berekeningen.

Van eenvoudige tot specifieke berekening

Het berekenen van standaard verlof in AFAS is eenvoudig. Het maken van specifieke berekeningen, waaronder zwangerschapsverlof en ouderschapsverlof, kan echter een uitdaging zijn. De AFAS Procesversneller voor verlof in het primair onderwijs besparen tijd en helpen fouten in de registratie voor deze typen verlof te voorkomen.

AFAS Procesversneller voor zwangerschaps- en ouderschapsverlof

De Procesversneller voor zwangerschaps- en ouderschapsverlof maken het proces van aanvragen, berekenen en goedkeuren van het verlof een stuk eenvoudiger. De Procesversneller zijn gebaseerd op het ESS/MSS principe en via een plug-in beschikbaar binnen de InSite-omgeving.

Bekijk de video

Gestroomlijnd proces

De Procesversneller is beschikbaar binnen AFAS InSite bij de verlofaanvragen. Voor het maken van een berekening vult de medewerker de gevraagde gegevens in. Afhankelijk van de inrichting verstuurt de medewerker de aanvraag als PDF-bestand naar de leidinggevende óf wordt de aanvraag rechtstreeks verwerkt in AFAS Profit.

De Procesversneller houdt rekening met alle variabelen die gelden binnen het primair onderwijs, waaronder schoolvakanties en de vakantieregio van het bestuur.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je zelf ervaren hoe je met deze AFAS Procesversneller de processen voor zwanger- en ouderschapsverlof in het primair onderwijs vereenvoudigt? Wij demonstreren graag de mogelijkheden en beantwoorden alle vragen over het stroomlijnen en borgen van het verlofproces.

Vraag een vrijblijvende demo aan

4 voordelen van de AFAS Procesversneller voor verlof in het primair onderwijs:

  1. Volledige integratie met AFAS InSite.
  2. Snelle, foutloze en eenvoudige berekening van het zwangerschaps- en ouderschapsverlof.
  3. Optioneel een directe verwerking van de berekening in AFAS Profit.
  4. Onderhoud door IJK; altijd de correcte informatie.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.