Terug

Save the date: events in 2023

In de komende periode staan er een aantal interessante events op het programma. Laat je inspireren en zet de volgende data alvast in je agenda:

8 juni Jaarcongres Mens en Werk

Op 8 juni organiseert Driessen Groep het inspirerende congres voor HR-professionals in de publieke sector. Kom op 8 juni kosteloos luisteren naar Steven van Belleghem, Damiaan Denys, Deborah Nas en Frederik Anseel, deskundigen die je meenemen in de toekomst van werk. Kom volop inspiratie opdoen en netwerken op de Brainport Human Campus in Helmond. Meer informatie vind je binnenkort op driessengroep.nl.

12-13-14 juni AFAS Open

AFAS Open is hét evenement van het jaar voor iedereen die met AFAS werkt. Op de AFAS Open presenteert AFAS de nieuwe functionaliteit in de nieuwe update van Profit; Profit 23. Als partner van AFAS zijn wij ook aanwezig op de AFAS Open, zien we je daar?

21 september Digital talent experience 2023

Hoe belangrijk een leven lang leren is hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen. Tijdens de Digital talent experience 2023, speciaal voor learning & development experts, nemen we je mee in de toekomst van talentontwikkeling voor jouw organisatie met o.a. een lezing van Pr. Dr. Mr. Bas Kodden en aansprekende voorbeelden uit de praktijk. Zet donderdag 21 september alvast in je agenda en houd onze eventkalender in de gaten voor meer informatie.