Overslaan en naar de inhoud gaan
overzicht
1 november 2021
Leestijd: 1 minuut
Thema: organisatieontwikkeling

Whitepaper 'De schoolleider als HRM'er

Wanneer kan ik bijzonder verlof opnemen? Hoe lang heb ik recht op ouderschapsverlof? Of: Krijg ik vakantiedagen gecompenseerd die samenvielen met de periode waarin ik ziek was?

/sites/default/files/styles/600px_wide/public/media/artikelen/2021-11/IJK%20_%20Whitepaper%20Schoolleider%20Voorkant_0.jpg?itok=x-p9MBFb

Krijg jij als schoolleider ook steeds vaker HR-gerelateerde vragen van medewerkers? Niet zo vreemd, de verantwoordelijkheden en werkzaamheden van schoolleiders veranderen. Zo zijn steeds meer schoolleiders medeverantwoordelijk voor HR. Dit betekent dat een schoolleider zich, naast de kwaliteit van het onderwijs, ook moet focussen op HR-taken.  

In deze whitepaper gaan we dieper in op deze onderwijstrend en bieden we jou als schoolleider handvatten om zo goed mogelijk om te gaan met deze vragen op HR-gebied.

Vraag de whitepaper kosteloos aan

Vraag via onderstaand formulier deze whitepaper aan en lees:

  • onze visie op de combinatie van HRM taken én de borging van de onderwijskwaliteit;
  • drie interviews met ervaringsdeskundigen;
  • tips om direct mee aan de slag te gaan.
* verplichte velden

Ja, ik ontvang graag deze whitepaper

Vul onderstaand formulier in om de whitepaper 'De schoolleider als HRMer' aan te vragen.

Je gegevens

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.