Overslaan en naar de inhoud gaan
VervangingsManager

Altijd een leraar voor de klas

Geen stress meer bij (onverwachte) uitval van een leraar. Regel snel en eenvoudig een geschikte vervanger die past bij jouw onderwijsorganisatie.

Vind snel een geschikte leerkracht

Het zoeken van een goede vervanger kost altijd meer tijd dan gedacht. Bij een onverwachte ziekmelding, zwangerschapsverlof, een openstaande vacature of tijdelijke onderbezetting helpt de VervangingsManager je uit de brand.

Een vervanger die bij jouw organisatie past

Op het moment dat je een vervangende leerkracht zoekt, geef je verschillende criteria op. Denk aan bevoegdheid en beoordelingen uit het verleden. Zo krijg je een vervanger die goed bij jouw onderwijsorganisatie past.

Besparing van tijd en kosten in de administratie

De VervangingsManager levert uitgebreide rapportages die je direct helpen bij de administratie van personeels- en salarisgegevens. Het proces van vervanging is van A tot Z digitaal geregeld. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld.

Al 2.000 scholen gebruiken de VervangingsManager

Inmiddels maken vele schoolbesturen, vervangingspools, personeelsclusters, brancheverenigingen en administratiekantoren gebruik van de VervangingsManager. Door deze applicatie besparen ruim 2.000 scholen veel tijd en beschikken ze over kwalitatief goede vervangers.

VervangingsManager app voor invallers

Met de mobiele VervangingsManager app kunnen gebruikers met een invallersaccount eenvoudig voor verschillende accounts vervangingsaanvragen ophalen, inzien en bevestigen. Hierdoor maken gebruikers nog sneller en eenvoudiger gebruik van de functionaliteiten in de VervangingsManager.

De gehele vervanging digitaal gemanaged

Met de VervangingsManager beheer, plan en automatiseer je vervangingen van leerkrachten op een professionele en snelle manier. Via een persoonlijke webpagina of mobiele app beheer je het leerkrachtenbestand. Je vraagt en verwerkt hierin een vervanging van een leerkracht. De invalleerkracht houdt in zijn app of online omgeving zijn persoonlijke agenda bij en bekijkt en bevestigt vervangingsaanvragen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je zelf ervaren hoe je met de VervangingsManager het proces van vervangingen in het onderwijs stroomlijnt en gelijktijdig borgt? Wij demonstreren graag de mogelijkheden en beantwoorden alle vragen over het digitaal managen van vervangingen in het onderwijs.

Vraag een vrijblijvende demo aan

7 voordelen van de VervangingsManager:

  1. Het totale proces rondom het vervangen van medewerkers is van A tot Z geautomatiseerd. Dit bespaart veel tijd.
  2. Doordat je zoekt naar vervangers op basis van uitgebreide criteria en beoordelingen krijg je een invalleerkracht die bij jouw organisatie past.
  3. De VervangingsManager voorziet in uitgebreide rapportages die direct toepasbaar zijn voor het beheer van de personeels- en salarisadministratie en financiële administratie.
  4. Je beschikt over de juiste middelen en informatie om de regelgeving rondom de Wwz en de cao PO correct toe te passen.
  5. Neemt via het systeem, de app, sms, e-mail of telefoon rechtstreeks contact op met een vervanger. Wel zo makkelijk!
  6. De webapplicatie is door elke onderwijsinstelling te gebruiken. Er zijn geen extra investeringen nodig.
  7. Met de AFAS koppeling is de administratie van vervangers een koud kunstje.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.