Overslaan en naar de inhoud gaan
VervangingsManager

Altijd een leraar voor de klas

Geen stress meer bij onverwachte uitval van een leraar. Snel en eenvoudig een vervanger.

Kenmerken van de VervangingsManager

De VervangingsManager maakt het eenvoudig om snel een geschikte leerkracht te vinden.

Een vervanger die bij uw organisatie past

Bij het zoeken naar een vervangende leerkracht geeft u verschillende criteria op. Denk aan bevoegdheid en beoordelingen uit het verleden. Zo weet u zeker dat u een vervanger hebt die goed bij uw onderwijs en organisatie past.

Besparing van tijd en kosten in uw administratie

De VervangingsManager levert uitgebreide rapportages die u direct helpen bij de administratie van personeels- en salarisgegevens. Het proces van vervanging is van A tot Z digitaal geregeld. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld.

Al 2.000 scholen gingen u voor

Inmiddels maken tientallen schoolbesturen, vervangingspools, personeelsclusters, brancheverenigingen en administratiekantoren gebruik van de VervangingsManager. Door deze applicatie hebben ruim 2.000 scholen veel tijd bespaart en kwalitatief goede vervangers ingezet.

VervangingsManager app voor invallers

Met de mobiele VervangingsManager App kunnen gebruikers met een invallersaccount eenvoudig voor verschillende accounts vervangingsaanvragen ophalen, inzien en bevestigen. Hierdoor maakt men nog sneller en eenvoudiger gebruik van de functionaliteiten in de VervangingsManager.

De gehele vervanging digitaal gemanaged

Een onverwachte ziekmelding, zwangerschapsverlof, een openstaande vacature of tijdelijke onderbezetting; momenten waarop u zoekt naar een geschikte vervanger. Dit kost altijd weer meer tijd dan gedacht. Met de VervangingsManager van IJK beheert, plant en automatiseert u vervangingen van leerkrachten op een professionele en snelle wijze.

De software maakt het u een stuk makkelijker. Via uw persoonlijke webpagina of mobiele app beheert u het leerkrachtenbestand en vraagt en verwerkt u een vervanging van een leerkracht. De invalleerkracht houdt in zijn app of online omgeving zijn persoonlijke agenda bij en bekijkt en bevestigt vervangingsaanvragen.

Voordelen:

  • U beschikt over de juiste middelen en informatie om de regelgeving rondom de Wwz en de cao-po correct toe te passen.
  • U kunt via het systeem, de app, sms, e-mail of telefonisch contact opnemen met een vervanger. Wel zo makkelijk.
  • De webapplicatie is door elke onderwijsinstelling te gebruiken. Er zijn dus geen extra investeringen nodig.
  • Als u AFAS gebruikt, is het mogelijk de VervangingsManager hieraan te koppelen. U profiteert dan van extra opties zoals het synchroniseren van medewerkergegevens, automatisch melden van verzuim en het aanmaken van subdienstverbanden.
  • U regelt het totale proces rondom het vervangen van uw medewerkers van A tot Z volledig geautomatiseerd. Dat bespaart u veel tijd.
  • Doordat u kunt zoeken naar vervangers op basis van uitgebreide criteria en beoordelingen, krijgt u een invalleerkracht die bij uw organisatie past.
  • De VervangingsManager levert uitgebreide rapportages die direct toepasbaar zijn voor het beheer van de personeels- en salarisadministratie en financiële administratie van uw organisatie.

Vraag een vrijblijvende demo aan

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met u in gesprek over het efficiënter en overzichtelijker maken van uw processen. Dit doen we met procesoptimalisatie, HR-analytics, personeelsplanning, salaris en arbeidsvoorwaarden of de gesprekkencyclus. Zo brengen we uw organisatie verder.