Terug

Webinar 'AFAS AnalyseManager HR'

Maakt jouw organisatie gebruik van AFAS? Heb je als HR professional behoefte aan concrete stuurinformatie die helpt bij de uitvoering van het HR beleid op operationeel en tactisch niveau? Of wil je als leidinggevende snelle en duidelijke overzichten voor dagelijks inzicht?

IJK organiseerde onlangs een online demo hoe je met analytics software in staat bent om eenvoudig en snel relevante HR stuurinformatie uit AFAS te halen. De overzichtelijke dashboards in deze software bieden jou als HR- adviseur, manager of leidinggevende direct inzicht in de actuele stand van zaken. Hierdoor krijg je beter inzicht in HR thema’s zoals; verzuim, verloop, formatie en bezetting. Bovendien is de AnalyseManager volledig geïntegreerd in AFAS InSite waardoor je niet in een aparte applicatie hoeft in te loggen.

De belangrijkste redenen om de AnalyseManager in te zetten hebben we voor je op een rij gezet:

  • Eén oplossing voor HR professionals, managers en leidinggevenden die automatisch autorisaties overneemt uit AFAS zodat altijd de juiste data zichtbaar is.
  • Je beschikt altijd over actuele management- en stuurinformatie op operationeel en tactisch niveau. Daardoor kun je effectief sturing geven aan jouw afdeling en organisatie.
  • Dashboards zijn volledig geïntegreerd in AFAS InSite en daardoor gemakkelijk te benaderen.
  • Je kunt gegevens uit verschillende invalshoeken beoordelen, periodes vergelijken en trends ontdekken.
  • Rapportages zijn eenvoudig te exporteren naar Excel.
  • Geen zorgen over beheer, onderhoud een updates door onze Software as a Service (Saas) oplossing.

Ben je benieuwd wat de AnalyseManager voor jouw organisatie kan betekenen? Registreer je dan via onderstaand formulier en ontvang een link om de demo direct terug te kijken.

* verplicht veld

Dit webinar terugkijken

Vul het formulier in en je ontvangt een link waarme je het webinar 'AFAS AnalyseManager HR' direct terug kunt kijken.