Terug

Verlofposter voor HRM'ers in de gehandicaptenzorg of VVT

Ben je op zoek naar een praktisch overzicht dat al jouw vragen beantwoordt over vrije dagen, wanneer je er recht op hebt, verlofduur en salaris tijdens verlof? Vraag dan nu onze verlofposter aan.

Onze poster biedt een visueel aantrekkelijke en informatieve weergave van alle verlofvormen waar werknemers in de VVT-sector of de gehandicaptenzorg volgens de cao en de wet gebruik van kunnen maken. Deze poster is niet alleen een handig naslagwerk voor jouw HRM-afdeling, maar ook een goede manier om de zorgprofessionals in jouw organisatie te informeren.

Wat vind je op onze poster?

Alle beschikbare verlofvormen zijn eenvoudig weergegeven. De poster geeft direct antwoord op vragen zoals: hoe lang duurt een bepaald verlof? Wanneer mag een werknemer het aanvragen? En niet onbelangrijk, krijgt de werknemer wel, geen of gedeeltelijk salaris tijdens het verlof? Daarnaast is onze poster ook een blikvanger op kantoor. Met zijn heldere kleuren, duidelijke pictogrammen en gestructureerde lay-out is het een waardevolle toevoeging aan jouw HRM-ruimte. Natuurlijk kun je hem ook ophangen op informatieborden of op je intranet delen. Of gebruik hem als onderdeel van de onboarding van nieuwe medewerkers. Zo zorg je ervoor dat de verlofvormen waar medewerkers in jouw organisatie recht op hebben altijd duidelijk en toegankelijk zijn.

Bespaar jezelf tijd en vraag hem nu aan!

Bij ons staan het delen van kennis en het vereenvoudigen van HR processen voorop. We geven je graag tijd om de dingen te doen die er toe doen. Daarom bieden wij deze poster kosteloos aan voor HRM-afdelingen in de VVT-sector of de gehandicaptenzorg. Het enige wat je hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je ontvangt de poster dan automatisch in je mailbox.

* verplicht veld

Ja, ik ontvang graag deze verlofposter

Vul onderstaand formulier in om de verlofposter aan te vragen.