Terug

Probleemloos overstappen met de financiële administratie?

Overweeg je een overstap naar een andere aanbieder voor de financiële administratie? IJK ondersteunt hierin volledig. Afhankelijk van de behoefte bepalen we samen de vervolgstappen.

IJK heeft jarenlange ervaring met financiële administraties in de sectoren zorg & welzijn, onderwijs en de overheid. Wij helpen organisaties met tijdelijke ondersteuning of ontwikkeling van de financiële administratie. Inmiddels verzorgen wij voor ruim 200 organisaties de complete personeels- en salarisadministratie of financiële administratie.

Overstappen zonder zorgen

Of je nu de overstap naar IJK maakt voor ‘outsourcing’ of ‘insourcing’ van de financiële administratie, het tijdspad is uiteindelijk bepalend voor onze aanpak. We ondersteunen je, ontwikkelen samen of we nemen alles uit handen. We zorgen er in ieder geval voor dat jouw financiële administratie goed verloopt.

De betrouwbare software van AFAS

Op het gebied van het uitbesteden van de financiële administratie is IJK partner in het realiseren van de ambities op het gebied van processen in de bedrijfsvoering. Het gebruik van de software van AFAS is hierbij het uitgangspunt. De flexibele en vooruitstrevende software van AFAS, gecombineerd met de persoonlijke, professionele en branchegerichte dienstverlening van IJK, zorgen voor een combinatie van het beste van twee werelden.

Eén partner volstaat

Wij ondersteunen organisaties met producten en diensten die zekerheid, continuïteit en flexibiliteit bieden over de volle breedte van HR en bedrijfsvoering. Wij nemen precies die zaken uit handen waar op dat moment behoefte aan is. Voor elke organisatie staat een vast team klaar. Kortom; wij bieden full-service dienstverlening, zodat voor al jouw vragen één partner volstaat.

Het Arcus College over de overstap naar IJK

Het Arcus College (sinds kort bekend onder de nieuwe naam Vista College) in Heerlen is één van de organisaties die de overstap naar IJK maakte met haar administratie.

“IJK heeft de implementatie van haar dienstverlening goed en snel opgepakt en heeft Arcus hierin enorm ontzorgd. IJK heeft een proactieve houding, is tijdens de dienstverlening zeer oplossingsgericht en geeft veel uitleg. Kortom: Eindelijk een partner die naar je luistert, wie wil dat niet?”

- Beleidsmedewerker HR en Financiën bij Arcus College.

Wil je eens vrijblijvend praten over de mogelijkheden van een overstap met de financiële administratie naar IJK? Neem dan contact op via telefoonnummer 0492 - 50 66 60 of aanvraag@ijk.nl.