Overslaan en naar de inhoud gaan

Samen realiseren we jouw organisatieambities

Als strategisch AFAS partner helpen wij organisaties in de publieke sector met het verwezenlijken van doelen en ambities in (HR-)bedrijfsvoering. Dat doen we door de inzet van onze specialisten én slimme software.

Praktische oplossingen voor iedere organisatie

Omdat we al meer dan 25 jaar actief zijn in de publieke sector, weten we wat de relevante thema’s zijn binnen de sectoren overheid, onderwijs en zorg & welzijn.

Administratie

Iedere organisatie moet kunnen vertrouwen op een correcte financiële-, personeels- en salarisadministratie. Wij ondersteunen door outsourcing en de inzet van specialistische AFAS-kennis. Ons uitgebreide ISAE 3402 control framework borgt dat de administratie professioneel en foutloos verloopt.

Management- en stuurinformatie

Organisaties staan regelmatig voor belangrijke keuzes. Realtime management- en stuurinformatie helpt bij het maken van de beste beslissing. Wij ondersteunen met het ontsluiten van de juiste informatie op het juiste moment. Door de inzet van onze AFAS expertise en softwareoplossingen, wordt het nemen van besluiten een stuk eenvoudiger.

Prestatieverbetering

Prestatieverbetering van organisatie en medewerkers is op meerdere gebieden toe te passen. Door aandacht voor leren & ontwikkelen, een gestroomlijnde gesprekkencyclus en een soepele onboarding bijvoorbeeld. Met onze software en ondersteuning werken we samen aan een omgeving waarin optimaal wordt gepresteerd.

Procesoptimalisatie

Haal meer uit AFAS door het optimaliseren van processen op het gebied van de financiële-, personeels- en salarisadministratie. Samen zorgen we voor een correct lopende administratie en betere prestaties. Als AFAS partner bieden we in iedere situatie een oplossing.

Onze mensen maken het verschil

Wij richten ons op het verwezenlijken van doelen en ambities in (HR-)bedrijfsvoering van organisaties in de publieke sector. Dat doen we onder andere door de inzet van slimme software. Maar het échte verschil wordt gemaakt door onze mensen!

Kennis delen versnelt de vooruitgang

Het HRM-vakgebied verandert continu. Wij delen graag onze kennis en ervaring en houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Organisaties die wij helpen

We ondersteunen organisaties in de sectoren overheid, onderwijs en zorg & welzijn. Ieder met haar eigen vraagstuk, uitdagingen en ambities. Graag delen we enkele ervaringsverhalen van onze klanten.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.