Overslaan en naar de inhoud gaan
AFAS Declaratie overwerk

Overwerkdeclaraties eenvoudig verwerkt in AFAS

Speciaal voor gemeenten. Maak het voor medewerkers eenvoudiger om (buitendagvenster) declaraties in te dienen en toeslagen te berekenen.

Overwerk declareren in InSite

Medewerkers bij een gemeente declareren hun overwerk uren eenvoudig binnen InSite. De AFAS Procesversneller Declaratie overwerk berekent automatisch de toeslag over de overuren en verwerkt deze op een overzichtelijke manier in AFAS.

Vereenvoudig het proces van overwerkdeclaraties

De medewerker dient een declaratie in via AFAS InSite waarbij de module de gegevens die bekend zijn automatisch invult. De medewerker kiest het ‘soort overwerk’ dat hij/zij wil declareren, waarbij de module automatisch de toeslag over de opgegeven extra uren verwerkt. Bij het insturen van de declaratie start er een workflow in AFAS InSite. De leidinggevende keurt de declaratie goed, waarna deze direct in AFAS wordt bijgewerkt.

Bekijk de video

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je zelf ervaren hoe je met deze AFAS Procesversneller de verwerking van overwerkdeclaraties vereenvoudigt? Wij demonstreren graag de mogelijkheden en beantwoorden alle vragen over het indienen van declaraties en berekenen van toeslagen in AFAS.

Vraag een vrijblijvende demo aan

4 voordelen van de AFAS Procesversneller Declaratie overwerk:

  1. Een flinke besparing van tijd bij het verwerken van ingediende declaraties.
  2. Zowel bij de invoer als de verwerking is de kans op fouten minimaal. Er hoeft bijvoorbeeld niet meer met Excel templates gewerkt te worden om de declaraties goed in AFAS te verwerken.
  3. Medewerkers kunnen meerdere declaraties tegelijk indienen.
  4. Het gemak van declareren via InSite; apart inloggen is dankzij single sign-on (SSO) niet nodig.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.