Overslaan en naar de inhoud gaan
Overheid sectorpagina

HRM maakt de overheid beter

HRM is in de overheid een stafafdeling met een sleutelpositie. Inzetbaarheid, instroom, uitstroom, opleiding, cao en arbeidsvoorwaarden zijn thema's waar HRM hoofdverantwoordelijk voor is. En dit zijn precies de thema's die nu en in de komende jaren het verschil maken. IJK ondersteunt de afdeling HRM hierbij.

Samen staan we voor een sterke overheid

De coronacrisis heeft geleid tot een terechte herwaardering van de publieke sector. HRM in de overheid is misschien niet zichtbaar op de voorgrond, maar wel van cruciaal belang op de achtergrond. Zonder HRM geen sterke overheid. Want HRM zorgt voor gelukkige, vitale, weerbare en geïnformeerde medewerkers die goed om hun plek zitten.

HR-dienstverlening voor de overheid

De overheid is het hart van onze democratie. Gemeenten, waterschappen, provincies, ZBO’s en rijksoverheden hebben een belangrijke functie voor onze samenleving. IJK is ruim 25 jaar geleden ontstaan als administratiekantoor voor gemeenten en gegroeid tot een overheidsexpert op het gebied van software en services.

Gebruiksvriendelijke en efficiënte tooling voor medewerkers en leidinggevenden

Maak gebruik van de kennis en capaciteit van onze mensen

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.