Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Nieuws

Bij een moderne organisatie hoort transparantie. Daarom delen wij het belangrijkste nieuws over IJK.

Terug naar nieuws
18 juni 2021

IJK voegt PDL-opleiding aan het opleidingsaanbod toe

Als HRM en salarisspecialist voor de publieke sector hebben wij jarenlange ervaring met het verzorgen van diverse opleidingen en trainingen op verschillende kennisgebieden. Op basis van een toenemende vraag vanuit onze klanten en partners, voegen wij aan ons opleidingsaanbod een eigen PDL-opleiding (Praktijkdiploma Loonadministratie) toe. De juiste start voor AFAS salarisprofessionals bij de overheid, in het onderwijs of de zorg.

De basisopleiding

Met de basisopleiding PDL krijgen deelnemers de kennis die nodig is voor het officiële examen PDL van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Voor elk HRM/PSA onderwerp beschikken wij over specialisten die vanuit eigen ervaring de fijne kneepjes van het vak bij brengen.

Publieke sector en AFAS proof

Uiteraard krijgen deelnemers de algemene basiskennis en vaardigheden die ze nodig hebben om als salarisprofessional aan de slag te kunnen. Dat we focus aanbrengen op de publieke sector en het werken met AFAS maakt deze opleiding uniek. 

Verdiepingstrainingen

Naast de basisopleiding hebben we twee verdiepingstrainingen die deelnemers in staat stelt het geleerde direct in de praktijk te brengen. 
-    Verdiepingstraining Loonheffingen: Het voeren van een correcte loonadministratie in AFAS Profit
-    Verdiepingstraining Arbeidsrecht en sociale zekerheid: Arbeidsrecht en sociale zekerheid binnen overheid, onderwijs of zorg. 

Kortom, een veelzijdig pakket aan opleidingen dat salarisprofessionals in de publieke sector op het gewenste niveau brengt.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze PDL-opleiding en/of de verdiepingstrainingen? Bezoek dan de PDL-opleiding pagina
 

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.