AFAS Verlofberekening

Registreer verlof eenvoudig in AFAS

AFAS Verlofberekening zorgt voor een snelle en foutloze berekening van zwangerschaps- en ouderschapsverlof én voor directe verwerking in AFAS.

Maak een afspraak of stel een vraag aan Thijs

Thijs
Specialist AFAS koppelingen

Van handmatig naar geautomatiseerd

De berekeningen voor zwangerschapsverlof en ouderschapsverlof in het primair onderwijs kunnen een flinke uitdaging zijn. AFAS Verlofberekening maakt een foutloze berekening en verwerkt de uitkomst meteen in AFAS. Losse Excel-berekeningen kunnen de prullenbak in!

Organisa­ties die de hub AFAS Verlofberekening gebruiken

Registratie verlof in AFAS? HubBI hubt het voor je!

Als virtuele AFAS-assistent helpt HubBI je om jouw werk sneller en gemakkelijker te maken. Daar waar handmatige processen geautomatiseerd kunnen worden, helpt HubBI je direct met slimme hubs. Zo ook voor verlofberekening in AFAS. Hoe HubBI dat doet? HubBI haalt gegevens uit AFAS, bewerkt ze en stuurt ze weer terug. Achter de schermen regelt HubBI dit met complexe automatiseringsacties in een mum van tijd voor jou.

Deze en alle andere hubs vind je op www.hubbi.nl

Automatisch berekend én gestroomlijnd

De berekening van zwangerschaps- of ouderschapsverlof is niet eenvoudig. Je (zelfgebouwde) Excel-sheet biedt uitkomst, maar vraagt ook onderhoud. Zo kunnen er foutjes insluipen. En zie dan nog maar eens overzicht te houden. Niet optimaal en tijdsverspilling. Dat kan eenvoudiger en beter, dachten wij bij IJK.

Daarom ontwikkelden we de hub AFAS Verlofberekening die de verlofberekening volledig voor je automatiseert. En we hebben er meteen een gestroomlijnd proces omheen gebouwd. Door de volledige integratie met AFAS merk je niet eens dat ‘ie er is. Kortom: handig!

In lijn met regelgeving en schoolvakanties

AFAS Verlofberekening biedt een gestroomlijnd proces en altijd de juiste berekening. Zo weet je zeker dat je rekening houdt met actuele regelgeving en de schoolvakanties binnen jouw regio. Aanvraag en accordering doe je gewoon in het vertrouwde InSite.

Veelgestelde vragen

De mogelijkheden met de systemen van AFAS zijn groot, maar niet eindeloos. Daarom zijn er onze AFAS hubs. Deze zijn specifiek ontwikkeld voor processen die voorkomen bij organisaties in het onderwijs, de overheid en zorg & welzijn.

Wijzigingen in bijvoorbeeld wet- en regelgeving worden direct doorgevoerd. Hierdoor zijn onze hubs altijd up-to-date.

De medewerker en de leidinggevende zien meteen wat de gevolgen zijn van een aanvraag. Invullen is eenvoudig en na goedkeuring is de aanvraag direct verwerkt in AFAS. Zonder wachttijd.

Voor ouderschapsverlof aantal uren betaald/onbetaald verlof en de looncomponenten met het juiste kortingspercentage en begin- en einddatum. Voor zwangerschapsverlof een verzuimmelding en bij het opgeven van de bevallingsdatum ook het afsluiten van de verzuimmelding met de juiste berekening voor de einddatum (incl. compensatie).

Ja, AFAS Verlofberekening houdt naast de standaard schoolvakanties rekening met de vrije dagen of weken van jouw school.

Heb je een vraag aan Thijs en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.