Terug

Webinar 'Een koppeling voor een goede integratie van gegevens in AFAS'

Maakt jouw organisatie gebruik van AFAS en heb je een lokale of cloudbased Active directory? Wil je deze systemen beter integreren met elkaar? Met onze Profit2AD is jouw Active Directory altijd up-to-date. 

IJK organiseerde onlangs een online demo hoe je met de Profit2AD koppeling automatisch gebruikers aanmaakt, wijzigt of blokkeert in de Active Directory. AFAS is het bronsysteem en leidend in het proces. Je bepaalt zelf welke gegevens gesynchroniseerd worden. Op basis van OE, functie of gebruikersgroep worden deze gegevens gekoppeld aan de Active Directory of Azure Directory.

De belangrijkste redenen om de Profit2AD koppeling in te zetten hebben we voor je op een rij gezet:

  • Minder foutgevoelig dankzij de centrale distributie van gegevens.
  • Gebruikers worden automatisch aangemaakt, bijgewerkt en geblokkeerd.
  • De gebruikers in de Active Directory of Azure Directory zijn altijd up-to-date en AVG-proof.
  • Bij een nieuwe gebruiker wordt automatisch een wachtwoord gegenereerd en vastgelegd in het dossier in AFAS.
  • Wanneer een dienstverband in AFAS is beëindigd, wordt de gebruiker direct geblokkeerd in de Active Directory of Azure Directory.

Ben je benieuwd wat de Profit2AD koppeling voor jouw organisatie kan betekenen? Registreer je dan via onderstaand formulier en ontvang een link om de demo direct terug te kijken.

* verplicht veld

Dit webinar terugkijken

Vul het formulier in en je ontvangt een link waarme je het webinar 'Een koppeling voor een goede integratie van gegevens in AFAS' direct terug kunt kijken.