Terug

HubBI, maak kennis met de ultieme AFAS versneller

Werk je met AFAS, dan kun je de ultieme AFAS procesversneller HubBI gebruiken. Hiermee automatiseer je zelf bedrijfsprocessen in AFAS, zonder enige IT- en programmeerkennis. Door HubBI bespaar je gemiddeld 20% in tijd en kosten en reduceer de foutmarge gemiddeld met 40%.

Je eigen HubBI-omgeving is te benaderen via de webinterface, welke gekoppeld is met de AFAS-omgeving naar wens. Met de AFAS connectoren haal je de gewenste data op uit AFAS. Met HubBI definieer je vervolgens welke bewerkingen (toevoegen, verplaatsen of wijzigen) op de data je wilt automatiseren en waar deze data vervolgens in AFAS moet worden teruggestuurd. Zo eenvoudig is het!

HubBI is jouw persoonlijke AFAS assistent

Maak je geen zorgen meer over handmatige werkzaamheden die niet in AFAS te automatiseren zijn. Dat doet HubBI voor je. En ook nog eens snel, overzichtelijk en foutloos. Zo weet je zeker dat je geen werkzaamheden vergeet of foutief uitvoert en loop je geen vertraging op in de uitvoering van bedrijfsprocessen.

AFAS koppelen met andere systemen

Niet alle systemen hebben een koppeling met AFAS. Dat zorgt vaak voor onnodig handmatige werkzaamheden. Met HubBI kun je dit voorkomen. HubBI kan doormiddel van een API (Application Programming Interface) gegevens uitwisselen met een ander systeem. Ook hiermee bereik je dat je gegevens kunt toevoegen, verplaatsen en wijzigen in de vorm van voor gedefinieerde bewerkingen, deze worden bij IJK ook Hubs genoemd. Op deze manier kunnen er gegevens van AFAS naar een ander systeem worden gestuurd en andersom.

We helpen je op weg met een processcan

Voer je zelf het functioneel beheer uit voor AFAS en wil je aan de slag met het automatiseren van jouw bedrijfsprocessen met HubBI maar weet je nog niet precies hoe? Met de processcan van IJK is dat mogelijk. Onze consultant voert een onderzoek voor jouw organisatie uit en analyseert de huidige bedrijfsprocessen en de huidige workflows in AFAS. De uitkomsten bespreken we op basis van een adviesrapport, om vervolgens de automatiseringsvolgorde met HubBI te bepalen.

Wil je meer weten over HubBI?

Ga direct aan de slag en maak vrijblijvend een account aan op hubbi.nl of neem contact met ons op!