Terug

Voorkom dubbele vastlegging voor Personeel niet in loondienst (PNIL)

Werk je met Profit HRM én Financieel? Dan is de kans groot dat je externe medewerkers (Personeel niet in loondienst – PNIL) dubbel vastlegt. Enerzijds in HRM om ze in beeld te hebben in je organigram, en ze de juiste autorisatie te geven. Anderzijds in Financieel om de betaling te verwerken en beheer te voeren op contracten en verplichtingen. IJK heeft een HubBI-koppeling ontwikkeld om deze dubbele vastlegging te voorkomen.

PNIL-koppeling

Hoe werkt de koppeling? Je voert de PNIL'er één keer in, via InSite. De medewerker landt in HRM, de koppeling maakt de crediteur aan en zal een financieel contract aanmaken. Contractverlengingen kunnen op dezelfde manier via InSite worden verwerkt.

Indien wenselijk kan door de koppeling ook een verplichting worden aangemaakt. Via de verplichtingen heb je aan de ene kant een goed overzicht van wat in de toekomst betaald moet worden, aan de andere kant kun je met verplichtingen eenvoudig binnengekomen inkoopfacturen controleren. Werk je nog niet met verplichtingen? Dan kunnen we je uiteraard ook daarbij helpen.

Wil je graag meer informatie? Lees meer over de AFAS PNIL-koppeling op de website van HubBI of neem contact met ons op.