Overslaan en naar de inhoud gaan
overzicht
24 maart 2021
Leestijd: 1 minuut
Thema: organisatieontwikkeling

Whitepaper 'Een nieuwe blik op HR-outsourcing in het onderwijs'

Binnen de sector onderwijs is de kwaliteit van de uitvoering van de personeels- en salarisadministratie voor veel onderwijsbesturen jarenlang een bron van zorg en ergernis geweest. Bij onderwijsorganisaties die ervoor hebben gekozen de personeels-en salarisadministratie in eigen beheer uit te voeren, blijkt kwaliteit, kwetsbaarheid en hoge werkdruk van de eigen administratieve organisatie de nodige kopzorgen te bezorgen. Als reactie hierop kozen tal van onderwijsorganisaties ervoor de operationele HR-taken uit te besteden aan een extern administratiekantoor.

/sites/default/files/styles/600px_wide/public/media/artikelen/2021-03/Lerares%20voor%20de%20klas.jpg?itok=TiMvXjnP

Met de juiste keuzes een groot succes

Voor onderwijsorganisaties betekent dit dat de wereld er niet gemakkelijker op wordt. De vele keuzemogelijkheden op het gebied van in- of outsourcing, keuze software en dienstverlener, ambities op het gebied van HR en de financiële bandbreedtes waarmee dit gepaard gaat, vergen veel van het inschattingsvermogen van bestuurders en HR-managers. Daarbij blijkt een blauwdruk ook niet aanwezig omdat iedere organisatie uniek is. Wel zijn er inmiddels vele ‘best practices’ waarop teruggevallen kan worden als het gaat om in- of outsourcing van HR.

Vraag de whitepaper kosteloos aan

Vraag via onderstaand formulier deze whitepaper aan en lees alles over:

  • visie op outsourcing in het onderwijs; wel of niet succesvol uitbesteden;
  • de 9 fasen van het projectplan; van visie en doelstelling naar beheer en onderhoud;
  • aandachtspunten en valkuilen bij het implementeren van een e-HRM-systeem.
* verplichte velden

Ja, ik ontvang graag deze whitepaper

Vul onderstaand formulier in om de whitepaper 'Een nieuwe blik op HR-outsourcing in het onderwijs' aan te vragen.

Je gegevens

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.