Overslaan en naar de inhoud gaan
overzicht
17 augustus 2020
Leestijd: 1 minuut
Thema: organisatieontwikkeling

Mini publicatie 'HRM in het onderwijs 2020'

HRM won in het onderwijs de afgelopen jaren zowel aan relevantie als urgentie. Het is nu eenmaal de sleutel tot het belangrijkste menselijk kapitaal van het onderwijs; het onderwijzend personeel (relevantie). En door de tekorten staan zij bij veel onderwijsinstellingen onder druk (urgentie). Tijd om nog eens te kijken wat de staat van HRM in het onderwijs is.

/sites/default/files/styles/600px_wide/public/media/artikelen/2020-09/mini-publicatie-hrm-onderwijs-2020-tr.png?itok=IyUpQZaK

De staat van HRM in het onderwijs

HRM'ers in het onderwijs hebben duurzame inzetbaarheid & werkgeluk en opleiding & ontwikkeling tot de belangrijkste thema's gebombardeerd. Maar ook strategische personeelsplanning en 'de basis op orde' blijken belangrijke onderwerpen. Opvallend is dat HRM'ers deze onderwerpen een stuk belangrijker vinden dan bijvoorbeeld recruitment & employer branding. Dit laat een duidelijke focus zien op investeren in huidige medewerkers en processen& systemen. 

Aan de hand van de belangrijkste thema's duiken we na de HRM Barometer 2019-2020 nog een keer dieper in de resultaten. Nu specifiek voor het onderwijs. Ook nemen we je mee in de kansen die IJK ziet voor het onderwijs in de komende jaren.

Vraag kosteloos aan

Vraag deze publicatie aan een lees meer over: 

  • Duurzame inzetbaarheid & Werkgeluk
  • Recruitment & Employer branding
  • Opleiding & Ontwikkeling
  • Strategische personeelsplanning
  • HRM procesoptimalisatie
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden
* verplichte velden

Ja, ik ontvang graag deze mini publicatie

Vul onderstaand formulier in om de mini publicatie 'HRM in het onderwijs 2020' aan te vragen.

Je gegevens

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.