Terug

Leren en ontwikkelen binnen AFAS

Leren kan tegenwoordig in allerlei vormen. Hierbij zien we dat e-learning een steeds grotere rol krijgt bij organisaties. Bedrijven zoals Goodhabitz en Skillstown voorzien hierin door op een toegankelijke manier cursussen over diverse onderwerpen online beschikbaar te stellen. Zo is het mogelijk om vanuit elke plek een cursus te volgen over elk onderwerp, met het gemak van een simpele klik op een website.

Ook in AFAS is het mogelijk om een cursusportaal in te richten. Medewerkers kunnen zich eenvoudig inschrijven voor allerlei relevante cursussen omtrent hun werkzaamheden om zo te leren en zichzelf te ontwikkelen. Het is echter vaak om verschillende redenen lastig om e-learning resultaten op een overzichtelijke manier te bundelen. AFAS kan zelf geen online cursussen afspelen, waardoor men vaak genoodzaakt is om externe programma’s te gebruiken.

Cursussen afspelen binnen AFAS is mogelijk

Door van AFAS een e-learning platform te maken met een makkelijke integratie van de AFAS e-learning module van IJK los je dit probleem op. Met deze module van IJK is het mogelijk om de e-learnings binnen AFAS af te spelen en houd je het cursusaanbod in AFAS. Met de uitgebreide rapportagemogelijkheden krijg je daarnaast gedetailleerd inzicht in de voortgang van opleidingstrajecten, scores en de beoordelingen van de cursussen. Zo is het met deze makkelijke plug-and-play mogelijk om cursussen van bijvoorbeeld Goodhabitz eenvoudig af te spelen binnen AFAS.

Meer inzicht en tips in de whitepaper

In het webinar 'E-learning integratie in AFAS' gaan we uitgebreid op dit onderwerp. We delen onder andere meerdere tips die voor iedereen die aan de slag gaat met leren en ontwikkelen handig zijn.