Overslaan en naar de inhoud gaan
AnalyseManager voor het onderwijs

Analytics voor het onderwijs

Met de AnalyseManager voor het onderwijs zijn jouw HR, financiële & onderwijs gerelateerde data toegankelijk vanuit één systeem. Zo signaleer je snel bijzonderheden en acteer en breng je advies uit op basis van stuurinformatie die gegarandeerd up-to-date is.

Dashboards voor uw HR-, financiële- & onderwijs-analytics

Met de overzichtelijke dashboards beschik je over stuurinformatie die je helpt bij het opstellen van jouw onderwijs- & bedrijfsbeleid en het verbeteren van prestaties op HRM-, financieel- & onderwijsgebied.

Integraal in control zijn

De AnalyseManager voor het onderwijs bestaat uit meerdere applicaties: HR, financieel, onderwijs en een integraal dashboard. Zo beschik je over een totaalpakket aan mogelijkheden om volledig in control te zijn. Niet alleen over jouw bedrijfsvoering maar ook over het primaire onderwijsproces.

Bekijk de AnalyseManager video

Houd grip op onderwijskwaliteit

De informatiebehoefte van scholen gaat verder dan alleen bedrijfsvoering. Om geheel 'in control' te zijn is relevante stuurinformatie over het primaire onderwijsproces noodzakelijk. Met de AnalyseManager worden gegevens geautomatiseerd uit leerlingontwikkelsystemen ParnasSys of Esis ontsloten en verwerkt tot overzichtelijke dashboards.

Flexibel en met meerdere systemen te koppelen

De AnalyseManager is een Software as a Service (SaaS) oplossing. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over beheer, onderhoud en updates. De applicatie is eenvoudig benaderbaar via de single sign-on (SSO) integratie met AFAS. Daarbij is de AnalyseManager ook met andere kernsystemen te koppelen, waaronder de systemen van RAET, SAP, Unit4, Exact, Centric en Oracle.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je ervaren hoe je met de AnalyseManager jouw data eenvoudig toegankelijk maakt? Wij demonstreren graag de mogelijkheden en beantwoorden jouw  vragen over data en prestatieverbetering op HRM- & financieel gebied.

Vraag een vrijblijvende demo aan

7 voordelen van de AnalyseManager voor het onderwijs:

  1. De AnalyseManager voor het onderwijs is een bewezen oplossing, specifiek voor het primair onderwijs (PO), voortgezet onderwijs (VO) en middelbaar beroepsonderwijs (MBO). Ruim 100 onderwijsbesturen werken dagelijks met de AnalyseManager
  2. Één oplossing voor bestuurders, schoolleiding en analisten die via rechten en rollen eenvoudig is te personaliseren.
  3. De AnalyseManager is flexibel; voor HR- en financiële data koppelt de AnalyseManager primair met AFAS, voor onderwijsdata met leerlingontwikkelsystemen ParnasSys of Esis. Maar het is ook mogelijk om met andere HR- en financiële systemen te koppelen.
  4. Je beschikt over financiële en HR-dashboards voor signalering en analyses waarbij je vanuit verschillende invalshoeken deelthema’s onderzoekt. Deze rapportages kun je opslaan en delen.
  5. Het is mogelijk te benchmarken op officiële en eigen normen.
  6. Plug & Play: binnen één dag operationeel.
  7. De (door)ontwikkeling van de AnalyseManager voor het onderwijs gebeurt in nauwe samenwerking met AFAS, klanten en partners.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.