Overslaan en naar de inhoud gaan
SalarisManager

De salarisadministratie digitaal geregeld

Speciaal voor organisaties tot 100 medewerkers. Alles goed geregeld, up-to-date en overzichtelijk ingericht.

Digitaal en toch persoonlijk

Om een digitale salarisadministratie voor álle organisaties mogelijk te maken, ontwikkelde IJK de SalarisManager. De SalarisManager is er voor organisaties tot 100 medewerkers en biedt een digitale werkwijze voor het aanleveren van mutaties. De controle, verwerking, berekening en uitvoering van de salarisadministratie verzorgt IJK maandelijks. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over de salarisverwerking en is alles gegarandeerd goed geregeld.

Best practice

IJK verwerkt iedere maand tienduizenden salarissen. Dit doen we al sinds 1993. We kunnen dus wel zeggen dat we iets weten van salarisadministratie. Met de SalarisManager is onze dienstverlening nu ook toegankelijk voor publieke organisaties tot 100 medewerkers. Heeft uw organisatie 100+ medewerkers, lees dan hier verder.

Deskundige helpdesk

Naast onze digitale werkwijze krijg je bij IJK ook een persoonlijke dienstverlening. Via onze helpdesk beschik je over één vast aanspreekpunt voor alle salaris gerelateerde vragen en ondersteuning.

Kennis & expertise

Kennis is ons grootste goed. Daarom investeren wij ook volop in de kwaliteit, kennis en expertise van onze medewerkers. Hiervoor werken wij nauw samen met AFAS en andere kennispartners en faciliteren we actief interne kennisdeling. Jij, de klant, merkt dit direct doordat je bij IJK een gesprek op niveau voert.

Inzicht in verloning

Met het outsourcen van de salarisadministratie ben je niet alleen ontzorgt, je krijgt gelijktijdig ook inzicht in de verloningen. Want alleen met inzicht houd je het overzicht.

Een werkwijze die past bij de publieke sector

Als het gaat om het uitbesteden van de salarisadministratie is IJK dé partner. Wij helpen organisaties in de publieke sector bij het realiseren van ambities op het gebied van processen in HR en bedrijfsvoering. Het gebruik van de software van AFAS is hierbij het uitgangspunt. De flexibele en vooruitstrevende software van AFAS, gecombineerd met de persoonlijke en branchegerichte dienstverlening van IJK, zorgen voor een combinatie van het beste van twee werelden.

Altijd direct inzicht

Het outsourcen van de salarisadministratie is niet niks. Als het gaat immers om de salarissen van medewerker je wilt zeker zijn dat dit goed en zorgvuldig gebeurt. Bij IJK ben je hiervan verzekerd en door het digitale proces heb je op ieder moment inzicht in:

  • loonstroken;
  • jaaropgaven;
  • journaalpost;
  • overzicht betalingen;
  • opdrachtbrief betalingen;
  • betaalbestanden;
  • voorlopige loonaangifte.

Meer weten over de mogelijkheden?

Overweeg je ondersteuning, ontwikkeling of outsourcing op het gebied van de personeels- en salarisadministratie? In een vrijblijvend gesprek bespreken wij graag de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Probleemloos overstappen?

Overweeg je een overstap van je huidige aanbieder naar IJK? Wij hebben veel ervaring met het proces van probleemloos overstappen met de personeels- en salarisadministratie naar een andere aanbieder.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.