Overslaan en naar de inhoud gaan
Personeels- en salarisadministratie

Uw personeels- en salarisadministratie efficiënt georganiseerd

Nooit meer zorgen over uw personeels- en salarisadministratie. Altijd inzicht en overzicht.

De mogelijkheden voor uw personeels- en salarisadministratie

De technologische mogelijkheden van de software van AFAS spelen een belangrijke rol in de uitvoering van uw personeels- en salarisadministratie. Wij helpen u om uw bedrijfsvoering efficiënt te organiseren, rekening houdend met de laatste ontwikkelingen.

Best practice

Heeft u een vraag of uitdaging? U hoeft het wiel niet zelf opnieuw uit te vinden. Wij helpen honderden organisaties in de publieke sector waardoor u profiteert van de best practises die wij bij al deze organisaties hebben opgedaan. Best practises op het snijvlak van software en administratie.

Efficiënt met software

IJK is de grootste AFAS partner van Nederland. U krijgt uitvoerig advies over het vereenvoudigen van uw personeels- en salarisadministratie. Dat doen wij door een goede inrichting van AFAS in combinatie met onze eigen softwareoplossingen. Kijk voor de mogelijkheden op onze softwarepagina.

ISAE3402 type 2 gecertificeerd

Door de ISAE3402 type 2 certificering bent u verzekerd van een gedegen aanpak en uitvoering. Bij IJK werken we volgens de internationale outsourcing standaarden. Beheersmaatregelen en doelstellingen zijn correct beschreven en geïmplementeerd in de bedrijfsvoering en worden jaarlijks door een externe accountant getoetst. Als klant vraagt u de ISAE rapportage gratis op en overlegt u deze aan uw eigen accountant. Uw accountant hoeft de processen van IJK niet nogmaals te controleren. Dit bespaart u tijd, geld en energie.

Online keuzemodel

Op basis van onze uitgebreide ervaring in de publieke sector ontwikkelden wij een model dat u helpt keuzes te maken over de outsourcing van uw administratie en andere HR-processen. U krijgt inzicht in wat u standaard van ons kunt verwachten met betrekking tot de outsourcing van de salarisadministratie en welke extra dienstverlening wij kunnen leveren. Zo nemen wij werk uit handen op de door u aangegeven aspecten.

Naar het keuzemodel

Personeels- en salarisadministratie op de manier die bij u past

Veel organisaties kiezen ervoor om hun eigen personeels- en salarisadministratie in eigen beheer te houden. Terwijl andere organisaties hier niet aan moeten denken en daarom kiezen voor outsourcing. Wat uw behoefte ook is, IJK staat voor u klaar. Kiest u voor ondersteuning, ontwikkeling of ontzorging?

Ondersteuning

U voert de personeels- en salarisadministratie uit op basis van AFAS en heeft behoefte aan extra ondersteuning. U schakelt onze specialisten in op de momenten dat het nodig is. Dit kan voor de salarisadministratie zijn of voor AFAS inrichting of optimalisatie. U vraagt. Wij leveren de juiste specialisten met de kennis en expertise die voor uw vraag vereist is. Denk aan interim salarisadviseurs (consultants), in-service personeelsadministrateurs of functioneel beheerders. Dit kan bij u op locatie of middels ondersteuning op afstand.

Ontwikkeling

Samen met u werken wij toe naar de door u gewenste stip aan de horizon. Denk aan:

  • meer uit AFAS halen
  • procesoptimalisatie
  • implementatie controlemethodiek
  • professionaliseren van administratieve processen

Gebruikersgemak staat voorop. IJK adviseert over uw applicatielandschap en hoe AFAS hierin het best ingezet kan worden. Denk aan het koppelen met externe applicaties zoals een tijdregistratiesysteem, arbodienst of document management systeem. Daarnaast ondersteunen wij bij het verandertraject richting uw organisatie. Het succes van de implementatie hangt immers nauw samen met de acceptatie door de eindgebruiker.

Ontzorging

Zekerheid, kwaliteit en continuïteit gecombineerd met efficiënte processen en altijd up-to-date managementinformatie? Samen met u bepalen wij welke vorm van uitbesteding het beste past bij uw situatie. U krijgt efficiënt ingerichte processen, vaste contactpersonen en persoonlijke dienstverlening.

U kunt denken aan het uitbesteden van uw salarisadministratie en het functioneel beheer. Ook interessant in combinatie met het outsourcen van uw financiële administratie.

Weet u niet goed wat u wel of niet wilt uitbesteden? Het door ons ontwikkelde keuzemodel helpt u bij deze keuze. U krijgt inzicht in wat u standaard van ons kunt verwachten en waar wij extra dienstverlening kunnen leveren.

Naar het keuzemodel


Gratis whitepaper over personeels- en salarisadministatie in het onderwijs

De whitepaper ‘Grip op de zaak’ behandelt meerdere visies op outsourcing en gaat in op de huidige oplossingen, aandachtspunten en valkuilen. Deze whitepaper richt zich op outsourcing van financiële en administratieve HR-taken in het onderwijs, maar biedt ook handvatten voor andere sectoren.

Whitepaper aanvragen

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met u in gesprek over het efficiënter en overzichtelijker maken van uw processen. Dit doen we met procesoptimalisatie, HR-analytics, personeelsplanning, salaris en arbeidsvoorwaarden of de gesprekkencyclus. Zo brengen we uw organisatie verder.