HRM kennisplatform RAP

HRM kennisplatform RAP voor VVT en RAP voor GHZ

Met RAP vinden HRM'ers en medewerkers in VVT en GHZ eenvoudig en digitaal antwoord op HRM gerelateerde vragen. Dat levert tijd- en kostenbesparingen op.

Maak een afspraak of stel een vraag aan Harm

Harm
Specialist kennisplatform RAP

Altijd en overal snel antwoord op elke HRM-vraag

Het HRM kennisplatform RAP VVT en RAP GHZ is een handige tool voor de afdeling HRM én medewerkers. RAP geeft antwoord op HRM-vragen via de app of de portal. De veelal ambulante zorgprofessionals hebben zo altijd en overal praktische toegang tot de arbeidsvoorwaarden van de organisatie. Want ook wij scharen ons achter het manifest; de medewerker op 1!

Organisa­ties die het HRM kennisplatform RAP gebruiken

RAP bespaart tijd én geld

In RAP vind jij als HRM’er alle sectorspecifieke, relevante en altijd actuele HR-kennis op één plek. Meer tijd voor mensenwerk dus. Zorgprofessionals en leidinggevenden vinden in RAP snel antwoord op al hun vragen rondom CAO, arbeidsvoorwaarden en lokale HR-regelingen. Inloggen hoeft niet, het is onderdeel van de bestaande bedrijfsvoering. HRM krijgt minder vragen van medewerkers en geeft met RAP invulling aan goed werkgeverschap, werkgeluk en een succesvolle onboarding en begeleiding van nieuwe zorgprofessionals, zij-instromers, herintreders en leidinggevenden. Kom je er toch zelf niet uit? Dan staat onze helpdesk voor je klaar.

Met HRM kennisplatform RAP bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld! Wij werken al meer dan 25 jaar voor de publieke sector en bedienen inmiddels meer dan 650 overheids-, onderwijs- en zorgorganisaties in Nederland. Weten hoe zij minimaal € 15.000 op jaarbasis besparen?

Ondersteuning, maatwerk en netwerken

HRM kennisplatform RAP biedt nog méér:

  • Ondersteuning en advies op maat bij complexe vraagstukken.
  • Juridisch getoetste modelregelingen.
  • Modeldocumenten en -overeenkomsten en toolkits.
  • Maatwerk bij reorganisaties, ontslag of het opstellen van een sociaal plan.
  • Een online HRM-netwerk om kennis en ervaring uit te wisselen met vakgenoten in VVT en GHZ.

Speciaal voor de publieke sector

RAP is er voor de zorg, het onderwijs en de overheid. RAP wordt al door 90% van alle Nederlandse gemeenten gebruikt. Benieuwd of RAP de afhandeling van HRM-vragen kan optimaliseren? Wij laten je graag zien hoe het werkt en wat RAP voor jouw organisatie kan betekenen.

Veelgestelde vragen

Denk hierbij aan vragen zoals:

  • Moeten we het loon doorbetalen bij ziekte tijdens onbetaald verlof?
  • Wat te doen als een medewerker zich herhaaldelijk niet aan afspraken houdt?
  • Wat zijn de regels bij ontslag na twee jaar ziekte?

Medewerkers loggen automatisch in door middel van single sign on. Ze loggen in op een speciaal daarvoor ontwikkeld en afgeschermd medewerkersdeel van RAP. HRM'ers loggen in op een ander deel met behulp van een naam en wachtwoord.

Heb je een vraag aan Harm en zijn team?
* verplicht veld

Op zoek naar praktische oplossingen voor jouw organisatie?

Wil je meer weten over onze oplossingen? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.