Overslaan en naar de inhoud gaan
overzicht
1 juni 2018
Leestijd: 2 minuten

Whitepaper 'Outsourcing van HR-taken in zorg & welzijn'

Over het nut en de noodzaak van HRM-outsourcing in zorg & welzijn is al jaren discussie. Enerzijds wordt er gesproken over de kansen die het outsourcen van HRM de organisatie biedt. Denk aan ruimte voor een meer strategische en tactische bijdrage en focus op kernactiviteiten. Anderzijds wordt outsourcing ook nog wel eens gezien als ‘cost cutter’.

/sites/default/files/styles/600px_wide/public/media/artikelen/2019-04/IJK_8211.jpg?itok=sy_BsTPD

Maar ten aanzien van de HRM-functie lijkt de ‘outsourcing trend’ steeds meer aan kracht te winnen. Belangrijkste motief daarbij is de druk op HRM om bij te dragen aan kostenreductie, schaalvergroting en de toenemende complexiteit van de regelgeving. Maar ook de taakverbreding van HRM heeft invloed.

Uw HR-taken geheel of gedeeltelijk uitbesteden?

Naast het outsourcen van de personeels- en salarisadministratie kijkt men ook steeds vaker naar het uitbesteden van overige HR-taken. Het succesvol uitbesteden wordt dan niet alleen bepaald door het administratiekantoor, maar ook door de software. Maar met welke specifieke wensen en eisen moet u rekening houden bij de keuze van een e-HRM-systeem of de wens om HRM al dan niet geheel of gedeeltelijk uit te besteden?

Vraag de whitepaper kosteloos aan

Vraag deze whitepaper van 12 pagina’s kosteloos aan en lees alles over:

  • De stand van zaken op het gebied van outsourcing in zorg & welzijn.
  • De 8 fasen van het projectplan; van visie en doelstelling naar beheer en onderhoud.
  • Aandachtspunten en valkuilen bij het implementeren van een e-HRM-systeem.
* verplichte velden

Ja, ik ontvang graag deze whitepaper

Vul onderstaand formulier in om de whitepaper 'Outsourcing van HR-taken in zorg & welzijn' aan te vragen.

Je gegevens

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.