Overslaan en naar de inhoud gaan
overzicht
5 januari 2021
Leestijd: 1 minuut
Thema: hr-analytics

Whitepaper 'Van data naar daadkracht'

Ongemerkt bewaren we met z’n allen ongelooflijk veel data. Data die van onschatbare waarde is. Zo ook HR-data. Het geeft inzicht, ondersteunt bij het signaleren van bijzonderheden en vormt de feitelijke basis bij het uitbrengen van advies.

/sites/default/files/styles/600px_wide/public/media/artikelen/2018-11/IJK_8130.jpg?itok=x80BiD_H

Steeds meer organisaties zijn bewust bezig met het verzamelen van data. Doordat we steeds meer data verzamelen verwachten organisaties steeds vaker van HRM’ers dat zij advies uitbrengen op basis van deze verzamelde data. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om op een goede manier met data om te gaan en deze te gebruiken.

Van data naar waardevolle stuurinformatie

In deze whitepaper lees je hoe je data inzet om betere beslissingen te nemen, wat het verschil is tussen data en big data en hoe waardevol het delen van data is. Gerard Evers, specialist in economisch personeelsmanagement, geeft zijn visie over de rol van HRM’ers als business partner en welke rol data daarbij speelt. Daarnaast krijgt je tips over het gebruik van HR-dashboards in jouw organisatie.

Vraag de whitepaper kosteloos aan

Vraag deze whitepaper van 16 pagina’s kosteloos aan en lees alles over:

  • Hoe je betere beslissingen neemt op basis van data.
  • Strategische personeelsplanning is kansloos zonder data en HR-analytics.
  • Jouw beslissingen onderbouwen met cijfers; de waarde van HR-dashboard voor de organisatie.
* verplichte velden

Ja, ik ontvang graag deze uitgave

Vul onderstaand formulier in om 'Van data naar daadkracht' aan te vragen.

Je gegevens

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.