Overslaan en naar de inhoud gaan
overzicht
5 januari 2021
Leestijd: 1 minuut
Thema: e-hrm

Whitepaper 'Van workload naar workflow'

Procesmanagement is een opkomend fenomeen en bedrijfssoftware kan hierin een belangrijke rol spelen. Voor veel organisaties is procesgericht ‘denken en doen’ dan ook een belangrijke ontwikkeling. Het blijven doorontwikkelen van bedrijfsprocessen en het volledig benutten van software klinkt dan voor de hand liggend. Dit blijkt echter nog niet zo eenvoudig te zijn.

/sites/default/files/styles/600px_wide/public/media/artikelen/2018-10/IJK_8211.jpg?itok=oqz0_iFm

Haal meer uit de e-HRM software van AFAS

In deze whitepaper geven we antwoord op de vraag: hoe borgen organisaties dat zij het maximale uit de e-HRM software van AFAS halen? We zoomen hierbij in op functioneel beheer en hoe het beheren en ontwikkelen ook op andere manieren kan. Daarnaast delen we resultaten uit een onlangs uitgevoerd onderzoek. Zo bevestigt een grote meerderheid van de respondenten dat de organisatie waarvoor zij werken meer kan halen uit de systemen waarmee zij werken.

Business Proces Management (BPM) en workflowmanagement

Hoogleraar prof. dr. Reijers geeft zijn mening over Business Proces Management (BPM) en workflowmanagement. Zijn processen binnen organisaties nu echt zo uniek? En is werken met standaard software nu wel of niet slim?

Vraag de whitepaper kosteloos aan

Vraag deze whitepaper van 13 pagina’s kosteloos aan en lees alles over:

  • Efficiënter werken door meer uit bestaande systemen te halen.
  • AFAS: het ontwikkel en beheer dilemma (onderzoek).
  • Expert Hajo Reijers over Business Proces Management: “Uw organisatie is niet uniek”.
* verplichte velden

Ja, ik ontvang graag deze whitepaper

Vul onderstaand formulier in om de whitepaper 'Van workload naar workflow' aan te vragen.

Je gegevens

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.