Overslaan en naar de inhoud gaan
overzicht
12 oktober 2018
Leestijd: 1 minuten
Thema: e-hrm

Whitepaper en event - Van workload naar workflow

Om als organisatie in de publieke sector focus te houden op ‘klanten’ is het noodzakelijk HRM- en bedrijfsvoeringsprocessen gestroomlijnd te hebben. Software kan hierbij ondersteunen.

/sites/default/files/styles/600px_wide/public/media/artikelen/2018-10/IJK_8211.jpg?itok=jAaj6Rjm

Whitepaper

Procesmanagement is een opkomend fenomeen en bedrijfssoftware kan hierin een belangrijke rol spelen. Vooral voor administratieve organisaties is procesgericht denken en doen een belangrijke ontwikkeling. Het beschrijven en inrichten van processen gaat bij iedere organisatie anders, maar is over het algemeen goed in de organisatie belegd. Het blijven doorontwikkelen en het verbeteren van die bedrijfsprocessen klinkt voor de hand maar blijkt nog niet zo eenvoudig te zijn.

Meer uit bestaande systemen halen

In deze whitepaper geven we antwoord op de vraag: Hoe borgen organisaties dat zij het maximale uit de e-HRM software van AFAS halen? We zoemen hierbij onder andere in op functioneel beheer en hoe het beheren en ontwikkelen ook op andere manieren kan.

Daarnaast delen we resultaten uit een onlangs uitgevoerd onderzoek. Zo bevestigt een grote meerderheid van de respondenten dat de organisaties waarvoor zij werken meer kan halen uit de systemen waarmee zij werken. Hoogleraar prof. dr. Reijers geeft zijn mening over Business Proces Management (BPM) en workflowmanagement. Zijn processen binnen organisaties nu echt zo uniek? Is werken met standaard software nu wel of niet slim?

 

Vraag whitepaper aan

Bijeenkomst

Speciaal voor organisaties die werken met AFAS en meer uit hun bestaande systemen willen halen, organiseren we de sessie 'Van workload naar workflow'. Een inhoudelijke sessie waarin we u informeren en inspireren. Bekijk de eventagenda voor de exacte data en locaties.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met u in gesprek over het efficiënter en overzichtelijker maken van uw processen. Dit doen we met procesoptimalisatie, HR-analytics, personeelsplanning, salaris en arbeidsvoorwaarden of de gesprekkencyclus. Zo brengen we uw organisatie verder.