Werken als AFAS consultant bij IJK

Wil jij met jouw kennis op het gebied van AFAS het verschil maken in een energieke en dynamische organisatie? Maak dan eens kennis met IJK, de grootste AFAS partner in de publieke sector. Lees hier waarom een baan als AFAS consultant bij IJK zo interessant is en bekijk de ervaringen van collega's. Of ga direct naar de vacature.

De optimale inzet van AFAS

In de functie van AFAS consultant ben je de HR tech expert voor onze klanten in de publieke sector. Je helpt onze klanten zo goed mogelijk bij het inrichten en optimaliseren van het gebruik van AFAS. In deze functie krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om het maximale voor je klant te realiseren.

Sparren en leren

Bij IJK werken inmiddels meer dan 25 gecertificeerde AFAS experts. Je staat er dus nooit alleen voor. Je kan leunen op de expertise van je collega’s. En fouten maken mag, want alleen dan kan je groeien.

Samen presteren

De nadruk ligt bij ons op de inhoudelijke kennis waarmee we onze klanten verder brengen. We zijn daarmee geen keiharde consultancy club, maar gaan er wel goed op als we (met elkaar) mooie prestaties neerzetten.

Kies jij voor IJK?

Vind jij het leuk om vakkennis te combineren met het consultancy vak en te werken in teamverband in een dynamische omgeving? Dan is de functie van AFAS consultant bij IJK misschien wel een héle goede stap voor jou.

Naar de vacature of stel een vraag aan Naomi

Heb je een vraag aan Maartje, corporate recruiter bij IJK?
* verplicht veld

Wil je meer weten over werken bij IJK?

Stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.