Overslaan en naar de inhoud gaan
AnalyseManager voor operationeel tactische HR-Analytics

HR-analytics op operationeel en tactisch niveau

De AnalyseManager biedt toegang tot uitgebreide management- en stuurinformatie die gegarandeerd up-to-date is. Deze informatie helpt je bij het operationeel en tactisch sturen op het HRM beleid van jouw organisatie.

Aan de slag met HR-analytics

Met de overzichtelijke dashboards beschik je over stuurinformatie die je helpt bij het operationeel en tactisch sturen op het HRM beleid van jouw organisatie.

Met één druk op de knop alle relevante stuurinformatie

Met de AnalyseManager die specifiek ontwikkeld is voor AFAS heb je altijd de juiste en meest actuele informatie binnen handbereik op de belangrijkste HR- thema’s die relevant zijn voor jouw sector. Als HR- en (lijn)management heb je met deze oplossing toegang tot kant-en-klare dashboards met waardevolle informatie over belangrijke HR-componenten zoals: formatie-bezetting, verzuim en in-, door- en uitstroom. De applicatie is bovendien een gebruiksvriendelijke analysetool en hierdoor een krachtig hulpmiddel om invulling en sturing te geven aan het beleid van jouw organisatie.

Bekijk het webinar

Eenvoudig de formatie-bezetting analyseren

Worstel je met het verkrijgen van de juiste formatie en bezetting cijfers? Heb je onvoldoende zicht op de realisatie van de formatie begroting? De AFAS AnalyseManager geeft je gemakkelijk en concreet inzicht in de actuele stand van zaken. Zo zie je snel waar er nog vacatureruimte zit of waar je juist met overcapaciteit zit.

Meer grip op uitvoering van het HR-beleid van jouw organisatie

De dashboards in de AnalyseManager kunnen eenvoudig omgezet worden in rapportages. Je hebt bovendien uitgebreide analysemogelijkheden. Omdat je snel kunt signaleren en analyseren ben je in staat tijdig bij te sturen en zo te besparen op bijvoorbeeld kosten voor verzuim. De AnalyseManager is een ‘Plug-and-Play’ oplossing. Dat betekent dat je na aanschaf direct aan de slag kunt.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je ervaren hoe je met de AnalyseManager jouw data eenvoudig toegankelijk maakt? Wij demonstreren graag de mogelijkheden en beantwoorden alle vragen over data en prestatieverbetering op HRM gebied.

Vraag een vrijblijvende demo aan

6 voordelen van de AFAS AnalyseManager HR

  1. Eén oplossing voor HR- en (lijn)management, autorisaties worden automatisch overgenomen uit AFAS zodat altijd de juiste data wordt getoond.
  2. Je beschikt altijd over actuele management- en stuurinformatie, specifiek gericht op HR-thema’s die binnen jouw sector belangrijk zijn. Daardoor kun je effectief sturing geven aan jouw afdeling en organisatie.
  3. Dashboards zijn volledig geïntegreerd in AFAS InSite en daardoor gemakkelijk te benaderen.
  4. Het is mogelijk gegevens uit verschillende invalshoeken te beoordelen, periodes te vergelijken en trends te ontdekken.
  5. Rapportages zijn eenvoudig te exporteren naar Excel.
  6. Volledig ontzorgd door onze Software as a Service (SaaS) oplossing; geen zorg over beheer, onderhoud en updates.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.