Overslaan en naar de inhoud gaan
AnalyseManager voor strategische HR-analytics

Strategische HR-analytics

Met de AnalyseManager is jouw HR gerelateerde data toegankelijk vanuit één systeem. Voor elk denkbaar thema krijg je inzicht in ontwikkelingen, trends en voorspellingen op basis van stuurinformatie die gegarandeerd up-to-date is.

Aan de slag met strategische HR-analytics

Met de overzichtelijke dashboards beschik je over stuurinformatie die je helpt bij het opstellen van jouw bedrijfsbeleid en het verbeteren van prestaties op HRM gebied.

Met één druk op de knop alle relevante stuurinformatie

De rol van de afdeling HR verschuift steeds meer naar die van HR-businesspartner. Het management rekent op een gedegen en onderbouwd advies van de HRM’er. Strategisch en gebaseerd op feiten én de juiste cijfers op thema’s als strategische personeelsplanning, talentmanagement en duurzame inzetbaarheid. De AnalyseManager geeft via realtime dashboards toegang tot betrouwbare HR- en financiële data en managementinformatie.

Bekijk de AnalyseManager video

Flexibel en met meerdere systemen te koppelen

De AnalyseManager is een Software as a Service (SaaS) oplossing. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over beheer, onderhoud en updates. De applicatie is eenvoudig benaderbaar via de single sign-on (SSO) integratie met AFAS. Daarbij is de AnalyseManager ook met andere kernsystemen te koppelen, waaronder de systemen van RAET, SAP, Unit4, Exact, Centric en Oracle.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je ervaren hoe je met de AnalyseManager jouw data eenvoudig toegankelijk maakt? Wij demonstreren graag de mogelijkheden en beantwoorden alle vragen over data en prestatieverbetering op HRM- & financieel gebied.

Vraag een vrijblijvende demo aan

7 voordelen van de AnalyseManager:

  1. Altijd en overal toegang tot jouw HR- en financiële rapportages. Dat maakt dat je op basis van actuele data en inzichten een gedegen advies uitbrengt aan management of directie.
  2. De AnalyseManager biedt diverse HR-analyses op het gebied van strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid, beloningsmanagement, talentmanagement, verlof en verzuim. Deze helpen je bij het vormen van jouw HRM-beleid. Je bent in control waardoor je proactief kunt sturen.
  3. De AnalyseManager is flexibel; voor HR- en financiële data koppelt de AnalyseManager primair met AFAS, maar het is ook mogelijk om met andere HR- en financiële systemen te koppelen.
  4. Je beschikt over financiële en HR-dashboards voor signalering en analyses waarbij je vanuit verschillende invalshoeken deelthema’s onderzoekt. Deze rapportages kun je opslaan en delen.
  5. Het is mogelijk te benchmarken op officiële en eigen normen.
  6. Plug & Play: binnen één dag operationeel.
  7. De (door)ontwikkeling van de AnalyseManager gebeurt in nauwe samenwerking met AFAS, klanten en partners.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.