Overslaan en naar de inhoud gaan
AnalyseManager voor het onderwijs

Analytics voor het onderwijs

Met de AnalyseManager voor het onderwijs zijn uw HR, financiële & onderwijs gerelateerde data toegankelijk vanuit één systeem. Zo kunt u snel bijzonderheden signaleren, acteren en advies uitbrengen op basis van stuurinformatie die gegarandeerd up-to-date is.

Dashboards voor uw HR-, financiële- & onderwijs-analytics

Met de overzichtelijke dashboards beschikt u over stuurinformatie die u helpt bij het opstellen van uw onderwijs- & bedrijfsbeleid en het verbeteren van prestaties op HRM-, financieel- & onderwijsgebied.

Integraal in control zijn

De AnalyseManager voor het onderwijs bestaat uit meerdere applicaties: HR, financieel, onderwijs en een integraal dashboard. Zo beschikt u over een totaalpakket aan mogelijkheden om volledig in control te zijn. Niet alleen voor uw bedrijfsvoering maar ook ten aanzien van het primaire onderwijsproces.

Bekijk de AnalyseManager video

Houd grip op onderwijskwaliteit

De informatiebehoefte van scholen gaat verder dan alleen bedrijfsvoering. Om geheel 'in control' te zijn is relevante stuurinformatie over het primaire onderwijsproces noodzakelijk. Met de AnalyseManager worden gegevens geautomatiseerd uit leerlingontwikkelsystemen ParnasSys of Esis ontsloten en verwerkt tot overzichtelijke dashboards.

Flexibel en met meerdere systemen te koppelen

De AnalyseManager is een Software as a Service (SaaS) oplossing. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over beheer, onderhoud en updates. De applicatie is eenvoudig benaderbaar via de single sign-on (SSO) integratie met AFAS. Daarbij is de AnalyseManager ook met andere kernsystemen te koppelen, waaronder de systemen van RAET, HR2Day, Exact, Magister en EduArte.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u ervaren hoe u met de AnalyseManager uw data eenvoudig toegankelijk maakt voor uw onderwijsinstelling? In een 100% vrijblijvende demonstratie tonen wij u graag de mogelijkheden en beantwoorden uw vragen over data en prestatieverbetering op HRM-, financieel- & onderwijsgebied.

Vraag een vrijblijvende demo aan

Ruim 100 onderwijsbesturen werken dagelijks met de AnalyseManager

  • De AnalyseManager voor het onderwijs is een bewezen oplossing, specifiek voor het primair onderwijs (PO), voortgezet onderwijs (VO) en middelbaar beroepsonderwijs (MBO).
  • U krijgt één oplossing voor bestuurders, schoolleiding en analisten die via rechten en rollen eenvoudig is te personaliseren.
  • De AnalyseManager is flexibel; voor HR- en financiële data koppelt de AnalyseManager primair met AFAS, voor onderwijsdata met leerlingontwikkelsystemen ParnasSys of Esis. Maar het is ook mogelijk om met andere HR- en financiële systemen te koppelen.
  • U beschikt over dashboards voor signalering en analyse waarbij u vanuit verschillende invalshoeken deelthema’s kunt onderzoeken. Deze rapportages kunt u opslaan en delen.
  • Het is mogelijk te benchmarken op officiële en eigen normen.
  • Plug & Play: binnen één dag operationeel.
  • De (door)ontwikkeling van de AnalyseManager voor het onderwijs gebeurt in nauwe samenwerking met AFAS, klanten en partners.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met u in gesprek over het efficiënter en overzichtelijker maken van uw processen. Dit doen we met procesoptimalisatie, HR-analytics, personeelsplanning, salaris en arbeidsvoorwaarden of de gesprekkencyclus. Zo brengen we uw organisatie verder.