Overslaan en naar de inhoud gaan
AnalyseManager

Direct aan de slag met HR analytics

Al uw HR en financiële data in één systeem en uw stuurinformatie altijd up-to-date. Zo kunt u snel bijzonderheden signaleren, acteren en advies uitbrengen op basis van feiten.

Het is tijd voor HR en financial analytics

Met de AnalyseManager heeft u stuurinformatie die u helpt bij het opstellen van uw beleid en het verbeteren van prestaties op HRM-gebied.

Stuurinformatie inzichtelijk

De rol van de afdeling HR verandert steeds meer naar HR businesspartner. Er wordt van de HRM’er verwacht dat ze advies uitbrengt aan het management. Strategisch en gebaseerd op feiten en cijfers. Dit geldt voor thema’s als strategische personeelsplanning, talentmanagement en duurzame inzetbaarheid.

Bekijk de video

Waarom aan de slag met HR en financial analytics met de AnalyseManager?

  • De slimme analyse-software verbindt alle HR en aan HR gerelateerde data. Met één druk op de knop heeft u inzicht in de actuele stand van zaken.
  • Alle relevante HR en financiële data staat in één omgeving. U hoeft zelf geen bestanden aan elkaar te koppelen.
  • In de applicatie heeft u toegang tot diverse analyses op het gebied van strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid, beloningsmanagement, talentmanagement, verlof en bijvoorbeeld verzuim. Dit helpt u bij het vormen van uw HRM beleid en geeft u controle over de gang van zaken waardoor u proactief kunt sturen.
  • U heeft overal en altijd toegang tot uw HR- en financiële analyses en rapportages. Zo kunt u op elk gewenst moment gedegen advies geven aan het management of directie.
  • De software combineert data uit meerdere systemen en brengt deze tot leven in een dashboard. Dat maakt de situatie inzichtelijk en overzichtelijk.
  • U kunt het dashboard en de analyses inrichten op basis van uw eigen definities, KPI’s en normen.

 

Vraag demo aan

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met u in gesprek over het efficiënter en overzichtelijker maken van uw processen. Dit doen we met procesoptimalisatie, HR-analytics, personeelsplanning, salaris en arbeidsvoorwaarden of de gesprekkencyclus. Zo brengen we uw organisatie verder.