Overslaan en naar de inhoud gaan
AnalyseManager

Direct inzicht met HR- en financial-analytics

Met de AnalyseManager beschikt u over up-to-date HR- en financiële data vanuit één systeem. Zo kunt u snel bijzonderheden signaleren, acteren en advies uitbrengen op basis van feiten.

Overzichtelijke dashboards voor uw analytics

De dashboards van de AnalyseManager voorzien u van actuele stuurinformatie die u helpt bij het opstellen van uw beleid en het verbeteren van prestaties op HRM- en financieel gebied.

Maakt waardevolle stuurinformatie inzichtelijk

De rol van de afdeling HR verandert steeds meer naar die van HR-businesspartner. Er wordt van de HRM’er verwacht dat hij advies uitbrengt aan het management; strategisch en gebaseerd op feiten en cijfers. Dit geldt voor thema’s als strategische personeelsplanning, talentmanagement en duurzame inzetbaarheid. De AnalyseManager ondersteunt hierbij en voorziet in betrouwbare data en stuurinformatie.

Bekijk de video

AnalyseManager voor het onderwijs

Voor onderwijsinstellingen is de AnalyseManager voor het onderwijs beschikbaar. Deze geeft naast HR- en financial-analytics ook stuurinformatie over het primaire onderwijsproces via een koppeling met ParnasSys of Esis. Zo beschikt u over een totaalpakket aan mogelijkheden om volledig in control te zijn. Niet alleen voor uw bedrijfsvoering maar ook ten aanzien van het primaire onderwijsproces.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u ervaren hoe u met de AnalyseManager uw data eenvoudig toegankelijk maakt? In een 100% vrijblijvende demonstratie tonen wij u graag de mogelijkheden en beantwoorden uw vragen over data en prestatieverbetering op HRM- & financieel gebied.

Vraag een vrijblijvende demo aan

Samengevat, met de AnalyseManager voor HR- en financial-analytics:

  • Heeft u altijd en overal toegang tot uw HR- en financiële en rapportages. Zo kunt u op elk moment een gedegen advies uitbrengen aan management of directie.
  • Maak gebruik van de diverse analyses op het gebied van strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid, beloningsmanagement, talentmanagement, verlof en bijvoorbeeld verzuim. Dit helpt u bij het vormen van uw HRM beleid en geeft controle over de gang van zaken zodat u proactief kunt sturen.
  • De AnalyseManager is flexibel; voor HR- en financiële data koppelt de AnalyseManager primair met AFAS, maar het is ook mogelijk om met andere HR- en financiële systemen te koppelen (o.a. RAET, HR2Day, Exact, Magister, EduArte).
  • U kunt het dashboard en de analyses inrichten op basis van uw eigen definities, KPI’s en normen.
  • Plug & Play: binnen één dag operationeel.
  • De (door)ontwikkeling van de AnalyseManager voor het onderwijs gebeurt in nauwe samenwerking met AFAS, klanten en partners.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met u in gesprek over het efficiënter en overzichtelijker maken van uw processen. Dit doen we met procesoptimalisatie, HR-analytics, personeelsplanning, salaris en arbeidsvoorwaarden of de gesprekkencyclus. Zo brengen we uw organisatie verder.