Overslaan en naar de inhoud gaan
AnalyseManager

Creëer waardevol inzicht met HR-analytics

De AnalyseManager maakt HR-data via overzichtelijke dashboards beschikbaar vanuit één systeem. Je hebt hiermee toegang tot uitgebreide management- en stuurinformatie die gegarandeerd up-to-date is.

Dashboards voor HR-analytics

Met de dashboards van de AnalyseManager heb je toegang tot actuele management- en stuurinformatie die helpt bij het opstellen van beleid en het verbeteren van bedrijfsprestaties op HRM-gebied. Zo kun je snel bijzonderheden signaleren, acteren en advies uitbrengen op basis van onderbouwde gegevens. IJK biedt oplossingen voor verschillende doeleinden.

Met één druk op de knop alle relevante stuurinformatie

De rol van de afdeling HR verschuift steeds meer naar die van HR-businesspartner. Het management rekent op een gedegen en onderbouwd advies van de HRM’er. Strategisch en gebaseerd op feiten én de juiste cijfers op thema’s als strategische personeelsplanning, talentmanagement en duurzame inzetbaarheid. De AnalyseManager geeft via realtime dashboards toegang tot betrouwbare HR- en financiële data en managementinformatie.

Bekijk de AnalyseManager video

Flexibel en met meerdere systemen te koppelen

De AnalyseManager is een Software as a Service (SaaS) oplossing. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over beheer, onderhoud en updates. De applicatie is eenvoudig benaderbaar via de single sign-on (SSO) integratie met AFAS. Daarbij is de AnalyseManager ook met andere kernsystemen te koppelen, waaronder de systemen van RAET, SAP, Unit4, Exact, Centric en Oracle.

AnalyseManager voor het onderwijs

De voor het onderwijs ontwikkelde AnalyseManager geeft naast HR- en financial-analytics ook stuurinformatie over het primaire onderwijsproces via een koppeling met ParnasSys of Esis. Zo heb je als onderwijsinstelling een totaalpakket aan mogelijkheden om volledig in control te zijn. Niet alleen voor de bedrijfsvoering maar ook ten aanzien van het primaire onderwijsproces.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je ervaren hoe je met de AnalyseManager jouw data eenvoudig toegankelijk maakt? Wij demonstreren graag de mogelijkheden en beantwoorden alle vragen over data en prestatieverbetering op HRM- & financieel gebied.

Vraag een vrijblijvende demo aan

7 voordelen van de AnalyseManager:

  1. Altijd en overal toegang tot jouw HR- en financiële rapportages. Dat maakt dat je op basis van actuele data en inzichten een gedegen advies uitbrengt aan management of directie.
  2. De AnalyseManager biedt diverse HR-analyses op het gebied van strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid, beloningsmanagement, talentmanagement, verlof en verzuim. Deze helpen je bij het vormen van jouw HRM-beleid. Je bent in control waardoor je proactief kunt sturen.
  3. De AnalyseManager is flexibel; voor HR- en financiële data koppelt de AnalyseManager primair met AFAS, maar het is ook mogelijk om met andere HR- en financiële systemen te koppelen.
  4. Je beschikt over financiële en HR-dashboards voor signalering en analyses waarbij je vanuit verschillende invalshoeken deelthema’s onderzoekt. Deze rapportages kun je opslaan en delen.
  5. Het is mogelijk te benchmarken op officiële en eigen normen.
  6. Plug & Play: binnen één dag operationeel.
  7. De (door)ontwikkeling van de AnalyseManager gebeurt in nauwe samenwerking met AFAS, klanten en partners.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.