Overslaan en naar de inhoud gaan
AnalyseManager

Creëer inzicht met HR- en financial-analytics

De AnalyseManager maakt uw HR- en financiële data via overzichtelijke dashboards beschikbaar vanuit één systeem. Zo kunt u snel bijzonderheden signaleren, acteren en advies uitbrengen op basis van stuurinformatie die gegarandeerd up-to-date is.

Dashboards voor HR-analytics & financiële data-analytics

De dashboards van de AnalyseManager voorzien u van actuele stuurinformatie die u helpt bij het opstellen van uw beleid en het verbeteren van prestaties op HRM- en financieel gebied.

Met één druk op de knop alle relevante stuurinformatie!

De rol van de afdeling HR verschuift steeds meer naar die van HR-businesspartner. Er wordt van de HRM’er verwacht dat hij gedegen en onderbouwd advies uitbrengt aan het management. Strategisch en gebaseerd op feiten én de juiste cijfers, op thema’s als strategische personeelsplanning, talentmanagement en duurzame inzetbaarheid. De AnalyseManager ondersteunt hierbij en geeft via gebruiksvriendelijke dashboards toegang tot betrouwbare HR- en financiële data en managementinformatie.

Bekijk de AnalyseManager video

Flexibel en met meerdere systemen te koppelen

De AnalyseManager is een Software as a Service (SaaS) oplossing. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over beheer, onderhoud en updates. De applicatie is eenvoudig benaderbaar via de single sign-on (SSO) integratie met AFAS. Daarbij is de AnalyseManager ook met andere kernsystemen te koppelen, waaronder de systemen van RAET, SAP, Unit4, Exact, Centric en Oracle.

AnalyseManager voor het onderwijs

Voor onderwijsinstellingen is er de speciale AnalyseManager voor het onderwijs. Deze versie geeft naast HR- en financial-analytics ook stuurinformatie over het primaire onderwijsproces via een koppeling met ParnasSys of Esis. Zo beschikt u als onderwijsinstelling over een totaalpakket aan mogelijkheden om volledig in control te zijn. Niet alleen voor uw bedrijfsvoering maar ook ten aanzien van het primaire onderwijsproces.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u ervaren hoe u met de AnalyseManager uw data eenvoudig toegankelijk maakt? In een 100% vrijblijvende demonstratie tonen wij u graag de mogelijkheden en beantwoorden uw vragen over data en prestatieverbetering op HRM- & financieel gebied.

Vraag een vrijblijvende demo aan

Meer inzicht met de financiële- en HR-analyses van de AnalyseManager

  • U heeft altijd en overal toegang tot uw HR- en financiële rapportages. Zo kunt u een gedegen advies uitbrengen aan management of directie op basis van actuele data en inzichten.
  • De AnalyseManager biedt diverse HR-analyses op het gebied van strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid, beloningsmanagement, talentmanagement, verlof en verzuim. Dit helpt u bij het vormen van uw HRM-beleid en geeft controle waardoor u proactief kunt sturen.
  • De AnalyseManager is flexibel; voor HR- en financiële data koppelt de AnalyseManager primair met AFAS maar het is ook mogelijk om met andere HR- en financiële systemen te koppelen.
  • U beschikt over financiële en HR-dashboards voor signalering en analyse waarbij u vanuit verschillende invalshoeken deelthema’s kunt onderzoeken. Deze rapportages kunt u opslaan en delen.
  • Het is mogelijk te benchmarken op officiële en eigen normen.
  • Plug & Play: binnen één dag operationeel.
  • De (door)ontwikkeling van de AnalyseManager gebeurt in nauwe samenwerking met AFAS, klanten en partners.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met u in gesprek over het efficiënter en overzichtelijker maken van uw processen. Dit doen we met procesoptimalisatie, HR-analytics, personeelsplanning, salaris en arbeidsvoorwaarden of de gesprekkencyclus. Zo brengen we uw organisatie verder.