Overslaan en naar de inhoud gaan
AFAS Recruitmentkoppeling

Van sollicitant naar in-dienst efficiënt geregeld

Vereenvoudig het indiensttredings- en inhuurproces door de koppeling van het externe recruitmentsysteem met AFAS.

Processen geautomatiseerd

De Recruitmentkoppeling legt de verbinding tussen het aanwezige externe recruitmentsysteem (bijvoorbeeld The Solutions Factory, Bullhorn of Netive) en AFAS. Bij het aannemen of inhuren van een nieuwe of bestaande medewerker neemt AFAS de (nieuwe) data rechtstreeks over uit het recruitmentsysteem en werkt eventuele al aanwezige informatie automatisch bij.

Eenvoudige registratie zonder fouten

Met de AFAS Recruitmentkoppeling is het mogelijk om met minimale handelingen nieuwe medewerkers te registreren in AFAS. Dat bespaart tijd, is minder foutgevoelig en zorgt ervoor dat er meer ruimte is om te focussen op het daadwerkelijke recruitmentproces.

Bekijk de video

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je zelf ervaren hoe je met deze AFAS Procesversneller het indiensttredingsproces vereenvoudigt? Wij demonstreren graag de mogelijkheden en beantwoorden alle vragen over een gestroomlijnd indiensttredings- en inhuurproces.

Vraag een vrijblijvende demo aan

5 voordelen van de AFAS Recruitmentkoppeling

  1. De koppeling sluit aan op de eigen (in te richten) workflows in AFAS.
  2. ESS proof (Employee Self Service): de sollicitant controleert zelf de gegevens, vult deze aan of voegt een bijlage toe zoals een kopie ID of VOG-verklaring.
  3. Gegevens van de sollicitant hoeven slechts éénmaal te worden ingevoerd.
  4. De nieuwe medewerker wordt automatisch aangemaakt in AFAS.
  5. MSS proof: de leidinggevende/PSA ontvangt automatisch een taak en wordt in de AFAS workflow meegenomen om het indiensttredingsproces verder af te ronden.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.