Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Willem Reniers

Jurist arbeidsrecht en HRM

  • Specialist arbeidsrecht
  • Klantgericht en betrokken
  • Toegankelijk en betrouwbaar

Streven naar zoveel mogelijk tevreden klanten is mijn belangrijkste drijfveer. Ik haal veel plezier uit een goed advies waarmee een klant weer verder kan. Dit doe ik door goed te luisteren en te analyseren wat de kern van het probleem is. Ik probeer in mijn adviezen ingewikkelde wetgeving te vertalen naar praktische oplossingen. Mijn doel is om zaken niet moeilijker te maken dan dat ze zijn en in mijn advies vooral kort en helder te zijn. 

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.