Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Vincent van de Crommert

Software developer

  • Onderzoeker
  • Samenwerker
  • Praktisch

In 2017 begon ik bij IJK aan een software development traineeship. Inmiddels heb ik dit traineeship afgerond en gebruik ik mijn vergaarde kennis om innovatieve functionaliteit voor interne en externe klanten te maken. Ik vind het erg leuk om met de nieuwste technieken bezig te zijn en mij hier verder in te verdiepen. Zo kan ik een zo goed mogelijk product afleveren dat er voor zorgt dat gebruikers hun dagelijkse werkzaamheden efficiënter en prettiger kunnen doen.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.