Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Onno Boels

Salarisconsultant

  • Allround salarisspecialist
  • Ruime ervaring in de publieke sector
  • Analytisch en oplossingsgericht

Als salarisconsultant ben ik ruim 15 jaar werkzaam bij Driessen Groep. Ik kan dus bogen op een ruime ervaring met name binnen de publieke sector. Ik werk oplossings- en klantgericht, heb geen 9 tot 5 mentaliteit en denk dat ik een prettige collega ben. Met een persoonlijke manier van communiceren pas ik mij moeiteloos aan binnen een organisatie. Verder heb ik een positieve werkhouding. Ik ben daardoor een meerwaarde voor de afdeling.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.