Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Nathalie Fleskens - Joosten

Salarisadviseur outsourcing

  • Master Nederlands Recht
  • Klantgericht
  • Cijfermatig sterk

Als salarisadviseur streef ik ernaar onze klanten te ontzorgen. Of dat nou is door het uitzoeken van een complex vraagstuk, het maken van een complexe berekening, de klant op weg te helpen met zijn/haar salarismutaties of ervoor te zorgen dat de salarisverwerking er op tijd doorheen is, dat maakt me niet uit. Door de combinatie van de afwisselende aspecten van het salarisvak, haal ik iedere dag weer voldoening uit het ontzorgen van onze klanten.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.