Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 120 mensen. Maak kennis met onze consultants en onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Nathalie Drummen

Salarisadviseur outsourcing

  • Oplossingsgericht
  • Leergierig
  • Sociaal

Kan ik niet, komt niet voor in mijn woordenboek. Als het niet linksom kan, ga ik voor rechtsom. Nee, is ook een antwoord maar niet voordat ik heb uitgezocht of er geen andere oplossingen mogelijk zijn. Ik werk graag in teamverband en haal energie uit direct contact met klanten. Ook met klanten zoek ik graag de samenwerking op om samen tot het beste resultaat te komen. Mijn ervaring in de accountancy, de overheidssector en de opleiding VPS komen hierbij goed van pas.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.