Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 120 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Mike Stijnen

Salarisconsultant

  • Persoonlijke aanpak
  • Gedreven en toegankelijk
  • Positieve instelling

In een tijd waarin digitalisering een steeds belangrijker deel inneemt van de HR-processen en de salarisadministratie, is het goed om te weten welke mogelijkheden er zijn. Met mijn ruime kennis van Afas Profit lever ik hier dagelijks een bijdrage in. Graag werk ik op een persoonlijke manier en voer ik mijn werkzaamheden oplossings- & klantgericht uit. Met mijn positieve en innovatieve (werk)instelling wil ik dagelijks een meerwaarde zijn.
 

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.