Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Levi van de Ven

Adviseur Software & Services

  • Empathisch en klantgericht
  • Vindingrijk en oplossingsgericht
  • Integer

Het persoonlijke contact dat ik heb met zowel klanten als collega’s maakt dat ik iedere dag met een glimlach begin. In mijn rol als adviseur maak ik vanuit de behoeftes van onze (potentiële) klanten de vertaalslag naar onze producten en diensten. Wat mij hierin drijft is het aandragen van oplossingen die processen efficiënter maken waardoor klanten zich volledig kunnen focussen op zaken die het daadwerkelijke verschil maken. Hierdoor ben ik in staat om bij te dragen aan het werkgeluk van onze klanten en dat geeft veel voldoening, een echte win-win

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.