Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Jasmijn van Boxtel

Salarisadviseur outsourcing

  • Gemotiveerd
  • Leergierig
  • Aanpakker

Als salarisadviseur zet ik graag het stapje extra om de klant te ontzorgen en klaar te staan voor mijn collega’s om zo als team de salarisverwerking iedere maand weer op tijd en correct te voltooien voor onze klanten. Anderen zouden mij omschrijven als een harde werker waarbij niets te veel is maar ook zeker altijd in is voor een praatje. Met een frisse blik ga ik gemotiveerd te werk en kijk ik uit naar een leerzame periode waarin ik mijzelf flink hoop te ontwikkelen in het vakgebied. 

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.