Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Charelle van Tilborg

Adviseur Arbeidsrecht & HRM

  • Gespecialiseerd in HRM & Arbeidsrecht
  • Creatief & pragmatisch
  • Flexibel & klantgericht

De mens ‘achter’ het dienstverband zien en horen. Het overbrengen van nieuwe informatie op anderen. Meedenken over vernieuwing en vooruitgang op de werkvloer. Allemaal dingen die ervoor hebben gezorgd dat HRM & arbeidsrecht mijn passie zijn geworden! Achter ieder vraagstuk zit een verhaal. Als adviseur ga ik graag met de klant in gesprek over welke verschillende wensen, emoties en belangen er spelen, om zo tot de beste oplossing te komen.  

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.