Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Berry Gerritsen

Coördinator outsourcing

  • Betrouwbaar
  • Humoristisch
  • Deskundig

Ik start iedere dag met een gezonde dosis humor en veel plezier. Ik krijg energie van het begeleiden en coachen van mijn medewerkers en enthousiasmeer ze om ons werk zo goed mogelijk uit te voeren. In mijn rol als relatiebeheerder ben ik een luisterend oor voor onze klanten. Met mijn oprechte interesse sla ik een brug tussen onze klanten en medewerkers. Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg! En persoonlijk? Ik ben getrouwd en in het rijke bezit van drie prachtige puberkinderen. In ons huis is het een gezellige drukke bedoeling.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.