Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 120 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Annemarie Vlemmings

Secretaresse

  • Aanpakker en teamplayer
  • Creatief in denken en doen, oplossingsgericht
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel

Als secretaresse ben ik samen met mijn directe collega's hét visitekaartje van IJK. Ik geef bezoekers graag een warm welkom. Mij maak je werkgelukkig met werkzaamheden waarbij ik creatief kan denken en doen. Ik bijt me graag ergens in vast en laat het pas los als het af is! Naast het samenwerken met mijn collega’s is voor mij persoonlijk contact en een goede sfeer erg belangrijk. Ik ben goedlachs en sta altijd open voor een praatje.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.