Haa-er-emmer

Een kinderboek over HRM

Vraag kosteloos dit kinderboek aan Meer over dit boek

Human resource management. Niet direct een onderwerp om met kinderen over te praten. Laat staan om er een kinderboek over te schrijven. En toch zijn er iedere dag kinderen die zich afvragen wat jij als HRM’er nu eigenlijk heel de dag doet achter de computer.

Waar in de coronacrisis de vitale beroepen nog beter zichtbaar werden, weten we bij IJK dat achter deze mensen aan het bed, voor de klas of voor de overheid gepassioneerde HRM’ers staan die het werk van alle medewerkers makkelijker en leuker maken.

We hopen dat dit kinderboek je helpt bij de uitleg over jouw werk en hoe jouw werk bijdraagt aan de maatschappij. Zo geven we samen kinderen een inkijkje in dit prachtige en misschien ook wel vitale vak.

* Alleen aan te vragen wanneer je werkzaam bent in de publieke sector.

* verplicht veld

Ja, ik wil dit kinderboek

Vul het formulier in en wij sturen een exemplaar van het kinderboek Haa-er-emmer z.s.m. naar je op. Dit boekje is alleen aan te vragen wanneer je werkzaam bent in de publieke sector.


Verzendadres

Adres van de organisatie waarbij je werkzaam bent (geen privéadres).


Met je aanvraag ga je ermee akkoord dat IJK je via e-mail mag informeren over relevante ontwikkelingen, publicaties en evenementen. Het is te allen tijde mogelijk je hiervoor uit te schrijven.