Terug

Succesvolle start voor gebruikersgroep IJK - AFAS sector overheid

Op 12 oktober kwamen ongeveer 35 enthousiaste gebruikers van de IJK - AFAS software samen op het stadhuis van 's-Hertogenbosch. Tijdens deze eerste bijeenkomst stonden kennisdeling, samenwerking en netwerken centraal.

De aanwezigen, afkomstig uit verschillende achtergronden en functies binnen overheidsorganisaties, deelden inzichten, uitdagingen en best practices met betrekking tot het gebruik van de IJK-AFAS software. De diversiteit aan perspectieven zorgde voor een waardevolle discussie, waarbij nieuwe inzichten werden opgedaan en verbindingen werden gelegd.

Een van de belangrijkste uitkomsten van de gebruikersgroep was de wens om nauwer samen te werken en een platform te creëren waar gebruikers elkaar kunnen ondersteunen. Het platform zal fungeren als een virtuele ontmoetingsplaats en een centraal punt zijn voor het delen van kennis, het stellen van vragen en het vieren van successen.

De deelnemers waren enthousiast over deze bijeenkomst en de uitkomsten ervan;  daarom is besloten om regelmatig bijeenkomsten te organiseren. Naast de jaarlijkse fysieke bijeenkomst, zoals de volgende op dinsdag 16 april bij AFAS in Leusden, zullen er twee keer per jaar digitale vergaderingen plaatsvinden. De eerste digitale bijeenkomst staat gepland voor donderdag 29 februari.

Deelnemen

Wil jij deelnemen aan de gebruikersgroep of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.