Terug

Ministerie van Buitenlandse Zaken kiest voor IJK

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de opdracht voor het leveren van een learning management systeem (LMS) gegund aan IJK.

De komende jaren levert IJK de learningmodule van Cornerstone en verzorgt support bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Een partnerschap waar we trots op zijn!

Cornerstone is wereldmarktleider in software voor leer-, ontwikkel- en talentmanagement. Wereldwijd maken ruim 100 miljoen professionals gebruik van de programmatuur. Tot op heden was Cornerstone nog niet actief in de Nederlandse non-profit markt. Het bedrijf ziet in IJK de ideale partner om deze markt te gaan bedienen. 

Willem van ’t Noordende, Alliances Director Nordics & Benelux, zegt daarover: “IJK is een toonaangevende partij voor dienstverlening op het gebied van HR en technologie in de publieke sector. Cornerstone is al een leidende partij in de Nederlandse private sector met klanten zoals KLM, ASML en Philips, en met deze samenwerking willen we de technologie van Cornerstone makkelijk inzetbaar maken voor publieke organisaties. Onze software heeft zich reeds bewezen bij vele overheden, ministeries, gemeentes en ziekenhuizen in landen als Denemarken en België. We verwachten ook in Nederland te kunnen helpen met digitalisering van leren en ontwikkelen en de democratisering van talentprocessen.”

IJK gaat optreden als reseller, contract- en implementatiepartner. Nederlandse klanten beschikken daardoor over programmatuur van wereldklasse, maar wel met lokale ondersteuning en specialistische kennis van de cao’s en sector. IJK en Cornerstone zijn daarom ook enorm trots om zo’n mooie organisatie als het Ministerie van Buitenlandse Zaken om als eerste klant toe te voegen vanuit het partnership.