Terug

IJK op AFAS Open

AFAS Open is hét evenement van het jaar voor iedereen die met AFAS werkt. Op de AFAS Open presenteert AFAS de nieuwe functionaliteit in de nieuwe update van Profit; Profit 3. Als partner van AFAS zijn wij ook aanwezig op de AFAS Open, zien we je daar?

Foto AFAS Open editie 2023

Op 10,11 en 12 juni is de AFAS Open HRM & Payroll,  de productmanagers van AFAS vertellen je er alles over de nieuwe functionaliteit van Profit 3. Als strategisch AFAS partner zijn wij aanwezig met een eigen IJK-stand. We gaan graag met je in gesprek én geven je de kans om 'de tijd van je leven' te winnen...

Inspiratiesessie

Speciaal voor Gemeentes en Provincies organiseert AFAS de inspiratiesessie: "ERP als fundament voor digitale overheidsorganisaties". De afgelopen tijd heeft AFAS namelijk haar ERP-oplossing geoptimaliseerd, zodat de software perfect aansluit bij specifieke behoeften van gemeenten en provincies. Gemeenten en provincies kunnen binnenkort alles naadloos integreren in één softwarepakket: van HR tot salarisadministratie, financiën, inkoop en contractmanagement.

HubBI op AFAS Open ERP

Op 13 en 14 juni is de AFAS Open ERP. Op deze dagen verwelkomen we je graag op onze HubBI-stand, waar je gratis jouw ERP-hub kunt aanvragen. Meer weten over HubBI? Kijk dan op de website HubBI - AFAS koppelingen.

We ontmoeten je graag tijdens AFAS Open.